aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΕκτός απροόπτου ο Παντελή επιστρέφει

Εκτός απροόπτου ο Παντελή επιστρέφει

Πολύ σημαντική είναι η σημερινή μέρα για τα διοικητικά της Ανόρθωσης, μιας και είναι προγραμματισμένη η γενική συνέλευση του σωματείου για να παρθούν καθοριστικές αποφάσεις για το μέλλον του συλλόγου.

Χθες, πραγματοποιήθηκε νέα συνάντηση ανάμεσα στον Ανδρέα Παντελή και τους Τάσο Αναστασιάδη, Κώστα Γιωρκάτζη, Λοΐζο Λοΐζου και Μαρίνο Μήτρου. Συζητήθηκαν εις βάθος όλα τα δεδομένα, έτσι ώστε ο Ανδρέας Παντελή να μπορέσει να προχωρήσει στην ανάληψη της προεδρίας της εταιρείας.

Οι επαφές ολοκληρώθηκαν μέσα σε εξαιρετικό κλίμα, με μοναδικό σημαντικό «αγκάθι» στις επαφές τη χρονική διάρκεια της θητείας του. Ο Παντελή ζήτησε αρχικά 3,5 χρόνια θητεία, κάτι που για να εφαρμοστεί καταστατικά θα πάρει χρόνο μιας και απαιτείται η εμπλοκή νομικών ώστε να γίνουν καταστατικές αλλαγές. Έτσι, στη χθεσινή συνάντηση ο Παντελή πρότεινε να αναλάβει για 1,5 χρόνο ώστε να μη χαθεί άλλος χρόνος.

Πρότεινε επίσης όπως η όποια πρόταση για αλλαγή διοίκησης της εταιρείας, αντί από τη διοίκηση του σωματείου (ως μεγαλομετόχου), να πρέπει να περάσει από την έγκριση της γενικής συνέλευσης του σωματείου. Η πιο πάνω πρόταση ήταν στο επίκεντρο της χθεσινοβραδινής συνεδρίας του διοικητικού συμβουλίου. Με τυχόν έγκριση αυτής της πρότασης τότε ο Παντελή εκτός απροόπτου επιστρέφει στην Ανόρθωση.

Στο προσκήνιο υπάρχει και ο Θέμης Βιολάρης, ο οποίος έχει εναντιωθεί στο ενδεχόμενο να αναλάβει ο Ανδρέας Παντελή την προεδρία της εταιρείας. Ο Βιολάρης έχει έτοιμο συνδυασμό, όπως ο ίδιος δήλωσε.

Κατά πόσο όμως θα παρουσιαστεί στην αυριανή γενική συνέλευση με στόχο να αναλάβει την προεδρία είναι ένα άλλο θέμα, μιας και τις τελευταίες μέρες είναι έντονες οι αντιδράσεις από μερίδα του κόσμου προς το πρόσωπό του. Το πιο πιθανό είναι πως η γενική συνέλευση της εταιρείας θα μετατεθεί για την Παρασκευή.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ