aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΕκτός αποστολής ο Στυλιανού, έκπληξη στην αριστερή πλευρά

Εκτός αποστολής ο Στυλιανού, έκπληξη στην αριστερή πλευρά

Να αυξήσει τη διαφορά καλείται ο Απόλλωνας κόντρα στον ΑΠΟΕΛ, καθώς οι κυανόλευκοι της Λεμεσού βρίσκονται στο +1 από τους γαλαζοκίτρινους.

Ο Σωφρόνης Αυγουστή δεν αντιμετωπίζει ιδιαίτερα σημαντικά αγωνιστικά προβλήματα, καθώς έχει σχεδόν όλους τους ποδοσφαιριστές στη διάθεση του πλην τον Μάριο Στυλιανού, που για λόγο ο οποίος δεν ανακοινώθηκε, έμεινε εκτός αποστολής. Τις προηγούμενες μέρες δεν διέρρευσε τίποτα σχετικά με το αν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα ο Κύπριος αμυντικός, ο οποίος υπενθυμίζουμε πως στο τελευταίο ματς με την Αλκή, έπαιξε ως αριστερός μπακ και τα πήγε εξαιρετικά.

Ο Γιώργος Βασιλείου έμεινε στον πάγκο, ενώ ο Γιούστε για πρώτη φορά μετά από τον σοβαρό τραυματισμό του το περασμένο Καλοκαίρι, συμπεριλήφθηκε στην αποστολή

Η ομάδα της Λεμεσού θα αγωνιστεί με τριάδα στην άμυνα η οποία θα αποτελείται από τους Ρομπέρζ, Ουεντραόγκο και Χ. Κυριάκου. Ως δεξιός φουλ μπακ θα αγωνιστεί ο Πέδρο και αριστερός ο Σαρδινέρο. Σατσέτι και Μπρου θα κινούνται στη μεσαία γραμμή με τον Περέιρα να αγωνίζεται μπροστά τους σε πιο ελεύθερο ρόλο. Σελάγια και Σκέμπρι θα αποτελέσουν το επιθετικό δίδυμο.

Η ενδεκάδα του Απόλλωνα: Βάλε, Πέδρο, Ουεντραόγκο, Ρομπέρζ, Σαρδινέρο, Περέιρα, Χ. Κυριάκου, Σατσέτι, Σκέμπρι, Μπρου, Σελάγια.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ