aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΈκτακτο: Κλείνει Φλοριάν Τολεμές! (pic)

Έκτακτο: Κλείνει Φλοριάν Τολεμές! (pic)

Μία ανάσα από την απόκτηση του Γάλλου επιθετικού, Φλοριάν Τολεμές, βρίσκεται η ΑΕΚ! Στην Ισπανία έχουν πληθύνει τα δημοσιεύματα που φέρουν τον 30χρονο φορ ως το νέο μετεγγραφικό απόκτημα της ομάδας του Ιμανόλ Ιδιάκεθ.

Μάλιστα, η ιστοσελίδα fccartagena.laverdad.es αναφέρει πως ο Τολεμές θα καρπώνεται 300.000 ευρώ τον χρόνο. Από το 2013 αγωνίζεται στο Βέλγιο με τη φανέλα της Έουπεν, όπου σκόραρε 43 φορές σε 112 συμμετοχές.

Ο Γάλλος στράικερ βρισκόταν σε συζητήσεις με την πρώην ομάδα του, την Καρταχένα (19 γκολ σε 39 συμμετοχές), η οποία τον ήθελε πολύ, ενώ έστειλε πρόσφατα άτομα στο Βέλγιο για να τον πείσει να επιστρέψει στην Ισπανία. Κάπου εκεί, όμως, μπήκε στο κόλπο η ΑΕΚ, η οποία με άμεσες κινήσεις απέσπασε την υπογραφή του Τολεμές και τον έκανε δικό της.

Επίσης, σύμφωνα πάντα με το ίδιο δημοσίευμα η Σοσό διεκδίκησε τον ποδοσφαιριστή, αλλά οι προσπάθειες της δεν καρποφόρησαν, αφου μέσα στο Σαββατοκυρίακο ο Γάλλος αποφάσισε να αποδεχθεί την πρόταση των κιτρινοπρασίνων. Σήμερα ή αύριο αναμένεται να ανακοινωθεί επίσημα η απόκτηση του.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ