aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΕκπλήξεων συνέχεια στο Κύπελλο Ισπανίας

Εκπλήξεων συνέχεια στο Κύπελλο Ισπανίας

Η Μπέτις γνώρισε βαριά ήττα και αποκλεισμό εντός έδρας από την Καντίθ, την ώρα που η φορμαρισμένη Βαλένθια επικύρωσε τοι εισιτήριο για τους «8» του Copa del Rey. Οι Σεβιγιάνοι παρά τη νίκη στην έδρα της Καντίθ, ηττήθηκαν με το βαρύ και απίστευτο 5-3 εντός έδρας και αποχαιρέτισαν και αυτοί τη διοργάνωση. Σε ένα ροκ ματς η Καντίθ πήρε το προβάδισμα μόλις στο 3′ με τον Μπαράλ για να ισοφαρίσει ο Μπουντεμπούζ στο 8′.

Ο Ρομέρα έδωσε για άλλη μια φορά προβάδισμα στους φιλοξενούμενους στο 18, κάνοντας το 2-1 για να απαντήσει και πάλι σε 2-2 η Μπέτις με τον Τέγιο. Δύο γκολ των Γκαρσία (26′) και Ρομέρα (41′) έκαναν το 4-2 που ήταν το σκορ ημιχρόνου. Στο δεύτερο μέρος η Μπέτις και πάλι με τον Τέγιο μείωσε σε 4-3, για να έρθει στο 78′ ο Κέγοβιτς να βάλει το κερασάκι στην γλυκιά τούρτα της πρόκρισης της Καντίθ κάνοντας το τελικό 5-3 μέσα στο Μπενίτο Βιγιαμαρίν.

Από την άλλη η Βαλένθια συνέχισε την καταπληκτική της σεζόν και με 4άρα στην Σαραγόσα (4-1) πέρασε πανηγυρικά στη φάση των 8 του Κυπέλλου Ισπανίας. Ο Σάντι Μίνα με δυο γκολ (28′, 59), ο Ιμπάνιεθ (68′) και ο Ρούμπεν Βέσο (86′) έκαναν το 4-0 για τις Νυχτερίδες για να έρθει ο Πόμπο στο 87′ να βάλει το γκολ της τιμής για τη Σαραγόσα και να διαμορφώσει το τελικό 4-1. Δείτε εδώ και εδώ τα στιγμιότυπα των δύο αγώνων.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ