aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΈκπληκτος ο Τιμούρ, μοίρασε συγχαρητήρια: «Παίξαμε το καλύτερο ποδόσφαιρο»

Έκπληκτος ο Τιμούρ, μοίρασε συγχαρητήρια: «Παίξαμε το καλύτερο ποδόσφαιρο»

Απόλυτα ευχαριστημένος παρουσιάστηκε ο προπονητής της Ανόρθωσης, Τιμούρ Κετσπάγια, μετά την ευρεία νίκη επί της ΕΝΠ (5-1). Ο Γεωργιανός έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες του ενώ τόνισε πως δεν περίμενε να κερδίσει η ομάδα του με τέτοια ευκολία.

Διαβάστε επίσης: «Κυρία» με τα όλα της και πεντάστερα Χριστούγεννα

Αναλυτικά: «Ευχαριστώ για τα συγχαρητήρια. Περιμέναμε την αντίδραση της ομάδας μετά την ήττα. Δεν περίμενα τόσο εύκολο το παιχνίδια αλλά για να γίνει εύκολο, σημαίνει πως ήμασταν συγκεντρωμένοι, αποτελεσματικοί. Η ομάδα μου σήμερα νομίζω έπαιξε το καλύτερο ποδόσφαιρο, απέναντι σε μια ομάδα που είναι καλή, παίζει καλό ποδόσφαιρο και δυσκολεύει τους αντιπάλους του. Είμαι χαρούμενος που κερδίσαμε με ευκολία. Ήμασταν σοβαροί και πειθαρχημένοι από την αρχή μέχρι το τέλος. Συγχαρητήρια στους παίκτες μου, ευχαριστώ τους φιλάθλους που ήρθαν σήμερα Παρασκευή μέσα στο κρύο. Είναι πολύ σημαντική η στήριξη τους. Έχουμε στόχους και τους χρειαζόμαστε. Καλά Χριστούγεννα σε όλους, θα τα πούμε μετά την διακοπή. Η συνέχεια είναι δύσκολη. Καλή συνέχεια στην ΕΝΠ, έχει καλή ομάδα και όσο δύσκολο κι αν είναι εύχομαι να πετύχουν τον στόχο τους».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ