aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΕκπέμπει σήμα κινδύνου ο Μάμας Πατέρας

Εκπέμπει σήμα κινδύνου ο Μάμας Πατέρας

Στο ραδιόφωνο του Super Sport FM μίλησε το μέλος του διοικητικού συμβουλίου του σωματείου της Ανόρθωσης, Μάμας Πατέρας, ο οποίος εκπέμπει σήμα κινδύνου για την κατάσταση που βρίσκεται η ποδοσφαιρική ομάδα και πως αυτή τη στιγμή, κινδυνεύει με υποβιβασμό.

Η αρχική του τοποθέτηση: «Είμαστε στο τέλος του πρώτου γύρου και έχουμε μαζέψει 14 βαθμούς. Για να αποφύγει μια ομάδα τη διαβάθμιση θέλει περίπου 30 βαθμούς. Πρέπει να κάνουμε ότι είναι δυνατό για να μαζέψουμε περισσότερους βαθμούς».

Αν θεωρεί ότι η Ανόρθωση κινδυνεύει με υποβιβασμό: «Με τα σημερινά δεδομένα και αν δεν γίνουν οι κινήσεις που πρέπει, ναι κινδυνεύει. Λεγόμαστε Ανόρθωση Αμμοχώστου και πρέπει να μας προβληματίσει αυτό. Πάντα έλεγα ότι δεν είμαι ο ειδικός. Ας μας πει κάποιος, στατιστικά πόσες κεφαλιές κερδίσαμε στον τελευταίο αγώνα. Καμία. Όταν παίζεται ο αγώνας, δεν παρακολουθώ πού πάει η μπάλα, αλλά βλέπω και τη συμπεριφορά όλων των παικτών».

Για το τι πρέπει να γίνει: «Θα πρέπει να γίνει σωστός προγραμματισμός με τους ποδοσφαιριστές. Πρέπει να γίνει μπάτζετ, όχι απαραίτητα μεγάλο, και να βρούμε ποιοτικούς ποδοσφαιριστές και να εγγραφούν στο ρόστερ. Πρέπει επίσης να γίνουν ριζικές αλλαγές στο θέμα των αποδυτηρίων και των προπονητών. Πρέπει να έρθει προπονητής που θα του δώσουμε εχέγγυα και στήριξη και να μείνει τουλάχιστον τρία χρόνια για να σχηματίσει τον κορμό και να χτίζει σε αυτόν».

Αν μπορεί ο Ρόνι Λέβι να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις: «Μπορεί να το κάνει ο Ρόνι Λέβι. Τον εμπιστεύομαι, νοουμένου ότι θα κρατά το τιμόνι των αποδυτηρίων. Όταν δουλεύαμε με τον Τιμούρ Κετσπάγια, ερχόταν στη συνεδρία και του λέγαμε ότι έχει τρία εκατομμύρια για προϋπολογισμό και να προχωρήσει. Έτσι βαραίνει η ευθύνη τον προπονητή».

Για την ευθύνη της διοίκησης: «Πάντοτε έμαθα να ιεραρχώ και να λέω ότι την ευθύνη τη φέρει ο ηγήτωρ, που είναι ο κύριος Πουλλαΐδης. Τη μεγαλύτερη ευθύνη τη φέρει ο ηγήτωρ».

Για τα λάθη του κ. Πουλλαΐδη: «Πέρσι, πριν από τη μετεγγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, του είπα ότι οι ποδοσφαιριστές που θα έρχονταν θα έπρεπε να είναι καλύτεροι από αυτούς που είχαμε. Αυτό δεν έγινε. Του είπα και για τον κορμό. Με προβληματισμό όλων μας θα βρούμε τις κατάλληλες λύσεις. Για να πετύχεις σε κάτι, ξεκινάς από τη πειθαρχία, τη σύμπνοια».

Αν θεωρεί ότι δεν υπάρχει πειθαρχία και σύμπνοια: «Μάλλον δεν υπάρχουν. Όταν κάτι δεν πάει καλά, όλα φταίνε».

Αν θεωρεί ότι η Ανόρθωση είναι στο σημείο μηδέν για να δημιουργηθεί πλάνο: «Θα πρέπει να γίνουν διορθωτικά μέτρα. Το πρώτο ήταν με τον προπονητή. Το επόμενο είναι να αντικατασταθούν οι ποδοσφαιριστές με κάποιους άλλους ποιοτικούς και να συμπληρωθούν την επόμενη χρονιά για να γίνει μια αξιοπρεπής ομάδα. Χάσαμε την αξιοπρέπειά μας και την περηφάνια. Για πρώτη φορά, στον αγώνα με την Ομόνοια έβλεπα τον κόσμο και μετά έβλεπα κάτω. Ντρεπόμουν. Δεν μπορούσα να τους κοιτάζω στα μάτια. Αντιλαμβανόμαστε το οικονομικό πρόβλημα, όμως θέλουμε την αξιοπρέπεια της ομάδας. Να μας πει ο κύριος Πουλλαΐδης τις προθέσεις του. Δημιούργησε την εταιρεία, όμως χρόνο με το χρόνο δεν υλοποιούνται αυτά που θέλει ο Ανορθωσιάτης».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ