aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΈκοψε τη… φόρα της Σεβίλλης η Βαλένθια

Έκοψε τη… φόρα της Σεβίλλης η Βαλένθια

Της έκοψε τον… βήχα.

Τέλος στο νικηφόρο σερί της Σεβίλλης έβαλε η Βαλένθια. Η ομάδα του Λοπετέγι έμοιαζε αποφασισμένη να αποδράσει με το «διπλό» από το «Μεστάγια», δίνοντας συνέχεια στις επιτυχίες της, αλλά οι «νυχτερίδες» έμειναν όρθιες (1-1) με γκολ του Σομπρίνο στο 81ο λεπτό.

Ο Οκάμπος με δυνατό σουτ, στο οποίο δεν μπόρεσε να αντιδράσει καλά ο Σίλεσεν, αν και πέρασε από δίπλα του η μπάλα, αφού είχε πολλά σώματα μπροστά του, άνοιξε το σκορ στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους.

Μπορεί η ομάδα του Θελάδες να παρέμεινε χωρίς νίκη για τέταρτο συνεχόμενο παιχνίδι, αλλά έδειξε κόντρα σε καλό αντίπαλο ότι… μετράει, παρά το ντεφορμάρισμά της.

Μεγάλο «διπλό» για τη Λεβάντε, που πέρασε με 2-1 από το Σαν Σεμπαστιάν κόντρα στη Σοσιεδάδ, που υποχώρησε στην 5η θέση. Η μισή και βάλε δουλειά έγινε στο πρώτο μέρος για τους φιλοξενούμενους, που έφτασαν στους 14 βαθμούς και ανέβηκαν στην 9η θέση. Ο Μπάρντι άνοιξε το σκορ στο 24’ και ο Μαγιοράλ στο 40’ έφερε ακόμα πιο κοντά στη νίκη την ομάδα του. Ο Γουίλιαν Χοσέ μείωσε στο 47’, αλλά δεν άλλαξε κάτι μέχρι το τέλος.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ