aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΕκνευρισμός και υπό συζήτηση η καταγγελία

Εκνευρισμός και υπό συζήτηση η καταγγελία

Εκνευρισμένος και προβληματισμένος σε μεγάλο βαθμό είναι ο Ανδρέας Παντελή, από τη διαιτησία του αγώνα με τον Άρη. Ο Τιμόθεος Χριστοφή έκανε αρκετά σοβαρά λάθη στην προχθεσινή αναμέτρηση, έδειξε πολλές αδυναμίες και δεν μπόρεσε να διαχειριστεί σε καμία περίπτωση την αναμέτρηση, όπως θα έπρεπε. Η διαιτησία του συγκεκριμένου αγώνα καθώς και οι ορισμοί των διαιτητών γενικότερα στις πρώτες τρεις αγωνιστικές, δεν άρεσαν στον πρόεδρο Ανδρέα Παντελή.

Χθες βράδυ, υπήρχε προγραμματισμένη συνεδρία του διοικητικού συμβουλίου. Ένα από τα κύρια θέματα προς συζήτηση ήταν η διαιτησία, όπως και οι τρόποι αντίδρασης. Δεν αποκλείεται να καταγγελθεί η διαιτησία του Χριστοφή από την Ανόρθωση, οι ιθύνοντες της οποίας κάνουν σκέψεις για επαφές με τους αρμόδιους για να δουν το πώς θα βελτιωθεί η κατάσταση, μιας και στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος έγιναν αρκετά σοβαρά λάθη. Λογικά σήμερα θα υπάρξει τοποθέτηση από πλευράς διοίκησης για τις κινήσεις της για το θέμα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ