aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΕκνευρισμένος ο Πάρης Ανδρέου, βγήκε απ’ τα ρούχα του! (pics)

Εκνευρισμένος ο Πάρης Ανδρέου, βγήκε απ’ τα ρούχα του! (pics)

Ποιος είδε τον Πάρη Ανδρέου και δεν τον φοβήθηκε! Ο πρόεδρος της Νέας Σαλαμίνας, κατά τη διάρκεια του ματς, εκνευρίστηκε ουκ ολίγες φορές κάτι που απαθανατίστηκε από τον φωτογραφικό φακό, ενώ σε κάποια φάση βγήκε κυριολεκτικά από τα ρούχα του, αφού παρά το τσουχτερό κρύο, έβγαλε το σακκάκι του κι έμεινε με την μπλούζα.

Μετά την ήττα και από τον Άρη με 0-3 στο «Αμμόχωστος», ο Ανδρέου έκανε λόγο για τραγική εμφάνιση. «Δεν μπορώ να παίζω εντός έδρας και να παρουσιάζουμε αυτή την κατάσταση. Είναι το τρίτο σερί παιχνίδι», είπε, σημειώνοντας ότι «πρέπει όλοι να καταλάβουν ότι αν δεν μπορούν να αγωνιστούν στην ομάδα πρέπει να φύγουν».

Και συνέχισε, λέγοντας μεταξύ άλλων: «Έχω πάρει αποφάσεις που θα έχουν άμεση ισχύ. Δεν αποκλείω να έχει αποχωρήσεις… Θα μιλήσω με τους συνεργάτες μου και θα πάρω τις δικές μου αποφάσεις. Με τέτοιες εμφανίσεις δεν θα πας πουθενά, μόνο στη Β’ Κατηγορία μπορείς να πας… Θα πάρω και εγώ τις ευθύνες που μου αναλογούν».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ