aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΕκνεύρισαν τον Ρόνι Λέβι

Εκνεύρισαν τον Ρόνι Λέβι

Εν μέσω διοικητικών εξελίξεων, οι ποδοσφαιριστές και η τεχνική ηγεσία της «Κυρίας» προσπαθούν να παραμείνουν –όσο γίνεται– προσηλωμένοι στις αγωνιστικές υποχρεώσεις που πλησιάζουν. Οι προπονήσεις συνεχίζονται κανονικά, όμως ο Ρόνι Λέβι, σύμφωνα με πληροφορίες, είδε κάποια πράγματα που δεν του άρεσαν με αποτέλεσμα να εκνευριστεί.

Μερικοί ποδοσφαιριστές, με το που επέστρεψαν από την άδειά τους, έδειχναν κάπως αδιάφοροι και δήλωσαν ότι έχουν μικροτραυματισμό. Κάτι που δεν άρεσε στον Ισραηλινό τεχνικό αφού εκνευρίστηκε αρκετά.

Ο ίδιος είναι αποφασισμένος να κάνει ό,τι μπορεί για να ανεβάσει όσο γίνεται περισσότερο την ομάδα, όμως θέλει να έχει στο πλευρό του παίκτες 100% επαγγελματίες και να μην αντιμετωπίζει τέτοιου είδους περιστατικά. Για κάποιους είναι μια συνέχεια της διοικητικής αβεβαιότητας, της διοικητικής ανυπαρξίας.

Ο Λέβι θα προσπαθήσει με τα «όπλα» που έχει να κάνει ό,τι καλύτερο μπορεί, μιας και γνωρίζει πολύ καλά ότι ο δρόμος δεν είναι στρωμένος με ροδοπέταλα αλλά έχει πολλές λακκούβες και εμπόδια. Για να αλλάξει κάπως η εικόνα της ομάδας, θα πρέπει να γίνει και μετεγγραφική ενίσχυση.

Μια θέση, για την οποία θεωρείται δεδομένο ότι ο 50χρονος κόουτς θα φέρει παίκτη, είναι αυτή του κεντρικού αμυντικού. Ήδη έχει μια λίστα στα χέρια του με δυο-τρεις ποδοσφαιριστές, από τους οποίους έχει ξεχωρίσει συγκεκριμένο παίκτη και περιμένει τις εξελίξεις για να προχωρήσει με το θέμα.

Αν βρεθεί τρόπος και η Ανόρθωση κάνει τρεις-τέσσερις κινήσεις ενίσχυσης, τότε θα παλέψει για να μπει στην εξάδα, αλλά και να διεκδικήσει κάτι στον θεσμό του κυπέλλου. Το σίγουρο είναι ότι άλλη μια χρονιά, στο αγωνιστικό κομμάτι, έχει πάει στα σκουπίδια. Η Ανόρθωση ψάχνει να βρει το λάθος και δεν το βρίσκει.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ