aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά Nέα«Εκμεταλλεύονται» την Ανόρθωση για να εκλεγούν Δημάρχοι

«Εκμεταλλεύονται» την Ανόρθωση για να εκλεγούν Δημάρχοι

Ο γραμματέας/σύμβουλους του απερχόμενου Διοικητικού Συμβουλίου της Εταιρείας Ανόρθωσης, Γιώργος Θεοδώρου στέλνει επιστολή με αφορμή τους υποψηφίους για εκλογή Δημάρχου και Δημοτικών Συμβούλων Δήμου Αμμοχώστου.

Κάποιοι, όπως αναφέρει, επικαλούνται την ιδιότητα τους είτε ως μέλη της Ανόρθωσης είτε ως πρώην διατελέσαντες παράγοντες στα εκάστοτε Διοικητικά Συμβούλια της Ανόρθωσης με προφανή σκοπό να προσελκύσουν το ενδιαφέρον των δημοτών Αμμοχώστου.

Αναλυτικά: «Η Ανόρθωση περνά δύσκολες στιγμές και τα παιδιά της / υποψήφιοι για εκλογή Δημάρχου και Δημοτικών Συμβούλων Δήμου Αμμοχώστου και όχι μόνον περί άλλα τυρβάζουν. Μεγάλος αριθμός υποψηφίων διεκδικεί εκλογή στο αξίωμα του Δημάρχου και ως Μελών του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Αμμοχώστου και όχι μόνο.

Αρκετοί από τους υποψήφιους επικαλούνται την ιδιότητα τους είτε ως μέλη της Ανόρθωσης είτε ως πρώην διατελέσαντες παράγοντες στα εκάστοτε Διοικητικά Συμβούλια της Ανόρθωσης με προφανή σκοπό να προσελκύσουν το ενδιαφέρον των δημοτών Αμμοχώστου και να εκμαιεύσουν την ψήφο των φίλων και οπαδών της Ανόρθωσης.

Οι προεκλογικές κάρτες και τα διαφημιστικά φυλλάδια είναι εμπλουτισμένα με τα βιογραφικά στοιχεία των υποψηφίων όπου δεσπόζει το όνομα της Ανόρθωσης. Η ιστορική μας ομάδα, η Ανόρθωση περνά πολύ δύσκολες στιγμές με άμεσο κίνδυνο τον υποβιβασμό στη Β’ Κατηγορία, για πρώτη φορά στην ιστορία της. Εμείς οι Βαρωσιώτες της δεκαετίας του 50’ και του 60’ το μόνο πράγμα που φέραμε μαζί μας στην προσφυγιά και μας θυμίζει την Αμμόχωστο είναι τις ομάδες μας, Ανόρθωση και Σαλαμίνα και τίποτε άλλο.

Οι υποψήφιοι  που επικαλούνται το όνομα της Ανόρθωσης για να πετύχουν την εκλογή τους, καλούνται να έρθουν κοντά στην Ανόρθωση και να προσφέρουν ό, τι μπορούν για την   επιβίωση της ιστορικής μας ομάδας, η οποία κινδυνεύει να υποστεί κυρώσεις λόγω μη   συμμόρφωσης προς τους Κανόνες της Διεθνούς Ομοσπονδίας, με αποτέλεσμα την αφαίρεση βαθμών, απαγορεύσεις μετεγγραφών και καταδίκη σε υποβιβασμό στην κατώτερη κατηγορία.

Τα οικονομικά  προβλήματα της ομάδας μας είναι δημιούργημα όλων μας και μόνο με τη δική μας συνδρομή μπορούν να αντιμετωπισθούν. Οι υποψήφιοι που θα εκλεγούν καλούνται να συνεισφέρουν μέρος της αντιμισθίας τους για ενίσχυση των οικονομικών της Ανόρθωσης, τουλάχιστον για 1 χρόνο.

Η Ανόρθωση ανήκει σε όλους τους Αμμοχωστιανούς. Δεν είναι κτήμα κανενός. Κάνουμε έκκληση σε όσους αγαπούν πραγματικά την Ανόρθωση να συνεισφέρουν από το υστέρημα τους, για να κρατήσουμε ζωντανή τη φλόγα του Φοίνικα».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ