aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΈκλεψε πάλι την παράσταση

Έκλεψε πάλι την παράσταση

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Τόσο στο πρώτο ημίχρονο, όσο και στο δεύτερο, ο Ζοέλ Μολ είχε εντυπωσιακές επεμβάσεις, κρατώντας όρθια την ομάδα του. Καμιά ομάδα που θέλει να πρωταγωνιστήσει δεν μπορεί να πετύχει τους στόχους της αν δεν διαθέτει έναν πολύ καλό τερματοφύλακα. Και στον Απόλλωνα μπορούν να αισθάνονται απόλυτα ασφαλείς, πως στον άσσο διαθέτουν έναν έμπειρο και ικανό τερματοφύλακα.

Ο Ελβετός, στα δύσκολα χρονικά σημεία που είχε η ομάδα του κόντρα στην Ομόνοια, βοήθησε τον Απόλλωνα να μην δεχθεί γκολ και δικαιολογημένα αποθεώθηκε στο τέλος. Με τις τελευταίες εμφανίσεις του, ο Μολ  έχει κερδίσει την εκτίμηση όλων, καθώς υπήρχε το ερωτηματικό αν θα αντικαθιστούσε επάξια τον Μπρούνο Βάλε. Ο τελευταίος θα μείνει στην ιστορία ως ο κορυφαίος σε προσφορά, όμως ο Μολ με τη μέχρι τώρα παρουσία του, νικάει κάθε αμφιβολία που επικρατούσε γύρω από το όνομα του, όταν ο Απόλλων ανακοίνωνε την απόκτηση του. Οι κυανόλευκοι δέχθηκαν αρκετή πίεση, όμως άντεξαν και το οφείλουν στον Μολ και στη γενικά πολύ καλή αμυντική γραμμή.

Ο Σάλαϊ με τον Σελίμοβιτς πήγαν πολύ καλά, ενώ ήταν θετικός ο Αντωνιάδης στο διάστημα που αγωνίστηκε στη θέση του Ενσούε. Γενικά, η αμυντική γραμμή σήκωσε μεγάλο φορτίο, όμως στο τέλος πήρε άριστα. Η καθιέρωση του Σελίμοβιτς έχει αναδείξει έναν ξεχωριστό σε ικανότητες κεντρικό αμυντικό, ενώ με την επιστροφή του Γιούστε θα γίνει ακόμη πιο ανθεκτική η οπισθοφυλακή.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ