aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΈκλεισε τον Αλβανοκροάτη Ελβίρ Μαλόκου

Έκλεισε τον Αλβανοκροάτη Ελβίρ Μαλόκου

Η διοίκηση της ΑΕΚ επεφύλασσε δώρο στους οπαδούς της μετά τη νίκη της επί της Ανόρθωσης, αφού ανακοίνωσε την πρώτη της μετεγγραφή στην τρέχουσα χειμερινή περίοδο.

Η πρώτη προσθήκη της ΑΕΚ είναι με τη μορφή δανεισμού από τη Χιμνάστικ Ταραγόνα και αφορά σε καταρχήν συμφωνία για την απόκτηση του 20χρονου (14/05/1996) Αλβανοκροάτη επιθετικού Ελβίρ Μαλόκου μέχρι το τέλος της σεζόν. Ο ποδοσφαιριστής θα μεταβεί στην Κύπρο τις επόμενες μέρες και αφού περάσει με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις στην συνέχεια θα ενεργοποιηθούν τα σχετικά συμβόλαια.

Ο Μαλόκου γεννήθηκε στην Ριέκα της Κροατίας και άρχισε την καριέρα του από τα τμήματα υποδομής της Ριέκα. Ακολούθως αγωνίστηκε στην Χάιντουκ Σπλιτ, με την οποία πραγματοποίησε το επαγγελματικό του ντεμπούτο την σεζόν 2013-14 και σε τρεις συνολικά σεζόν πραγματοποίησε 48 εμφανίσεις και σκόραρε 4 γκολ.

Από το καλοκαίρι της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου (2016/17) μετακόμισε στην Σεγούνδα Ντιβιζιόν για λογαριασμό της Χιμνάστικ Ταραγόνα και πραγματοποίησε 3 εμφανίσεις. Είναι διεθνής με όλες τις μικρές Εθνικές ομάδες της Κροατίας, ωστόσο αποφάσισε να αγωνιστεί με την Εθνική ομάδα της Αλβανίας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ