aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΈκλεισε το... σπίτι της Σέφιλντ η Νιουκάστλ! (video)

Έκλεισε το… σπίτι της Σέφιλντ η Νιουκάστλ! (video)

Χωρίς να δυσκολευτεί ιδιαίτερα, η Νιούκαστλ επικράτησε της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ με σκορ 2-0 εκτός και πήρε σημαντική βαθμολογική «ανάσα» για τη συνέχεια της Πρέμιερ Λιγκ! Αυτό ήταν μόλις το δεύτερο διπλό των «καρακαξών» στο φετινό πρωτάθλημα, που τους ανέβασε στη 12η θέση της βαθμολογίας. Μόλις στο 15’ ο Σεντ – Μαξιμίν έβαλε μπροστά την ομάδα του, για να έρθει στο 70’ ο Σέλβι να σφραγίσει τη σημαντική νίκη!

Από νωρίς οι φιλοξενούμενοι έδειξαν τις διαθέσεις τους! Από την αρχή του αγώνα κατάφεραν να πάρουν την πρωτοβουλία των κινήσεων και να μετουσιώσουν την υπεροχή τους σε γκολ στο 15’ με τον Σεντ Μάξιμιν. Η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ επιχείρησε να αντιδράσει, όμως οι επικίνδυνες αντεπιθέσεις της Νιούκαστλ την ανάγκασαν να μείνει πίσω και να προσέξει τα μετόπισθεν.

Ο Κάρολ ήταν πραγματικά ανίκητος και προκάλεσε πολλά προβλήματα στην άμυνα της Σέφιλντ. Η υπεροχή των φιλοξενούμενων συνεχίστηκε και στο δεύτερο, κάτι που τη βοήθησε να φτάσει σε ακόμα ένα γκολ – με τον Σέλβι στο 70’- και να κλειδώσει την πολύτιμη νίκη.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ