aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά Nέα«Έκλεισε ο κύκλος μου στην προεδρία του σωματείου, παραμένω στην Εταιρεία»

«Έκλεισε ο κύκλος μου στην προεδρία του σωματείου, παραμένω στην Εταιρεία»

Μετά από οκτώ χρόνια στην προεδρία του σωματείου του Απόλλωνα, ο Μαρίνος Ευσταθίου αποχωρεί και παραδίδει τη σκυτάλη στον Ξενοφών Χαραλάμπους, νυν μέλος της εταιρείας του ποδοσφαίρου. Η επισημοποίηση θα γίνει το απόγευμα, με το πέρας της προγραμματισμένης η Γενικής Συνέλευσης. Ωστόσο, ο  απερχόμενος πρόεδρος του σωματείου θα παραμείνει κοντά στην ομάδα, όπως ανέφερε ο ίδιος με δηλώσεις του στον Σούπερ Σπορτ ΦΜ.

Γιατί αποχωρείτε από την προεδρία του σωματείου; «Ο κύκλος μου έχει κλείσει σαν πρόεδρος του σωματείου χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν θα είμαι κοντά στην ομάδα μας».

Με ποια συναισθήματα φεύγετε; «Δεν είναι εύκολο, είμαι πρόεδρος έξι χρόνια, στον Απόλλωνα ανήκω από το 1978 να αθλητής-ποδοσφαιριστής και μετά στα διοικητικά»

Ποιοι είναι οι στόχοι του σωματείου; «Οι στόχοι δεν αλλάζουν. Χωρίς το ποδόσφαιρο το οποιοδήποτε σωματείο δεν είναι όπως παλιά αλλά υπάρχουν τα άλλα αθλήματα, οι Ακαδημίες, το οίκημα, είναι τα δάνεια, είναι το νέο γήπεδο Λεμεσού όπου το σωματείο πρέπει να είναι ενεργό».

Στη εταιρεία θα συνεχίσετε κανονικά; «Ναι θα συνεχίσω κανονικά, ίσως και πιο ενεργά τώρα μιας και θα υπάρχει περισσότερος χρόνος».

Πως έχουν τα οικονομικά δεδομένα του σωματείου; «Υπάρχει ένα σοβαρό δάνειο εδώ και χρόνια και αποπληρώνεται κανονικά. Εξοφλήσαμε ένα άλλο δάνειο και συνεχίζουμε. Στο βόλεϊ και στο μπάσκετ που ανήκουν σε εταιρείες δεν υπάρχουν εκκρεμότητες όπως και ούτε στην Ακαδημία. Να πούμε ότι ολοκληρώσαμε και το Μουσείο το οποίο θα παραδοθεί σήμερα και το μόνο που θα πρέπει να κάνει το νέο συμβούλιο είναι να ταυτοποιήσει τα εκθέματα»

Για το ποδόσφαιρο, πως περιμένετε τη νέα χρονιά; «Δεν ξέρουμε πως θα είναι η χρονιά. Θα χρειαστεί μια προσπάθεια μεγαλύτερη για νέους χορηγούς. Θα αρχίσει η προσπάθεια για στελέχωση της ομάδας και ο Απόλλωνας θα είναι δυνατός».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ