aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΈκλεισε και έρχεται ο Μπανταλόφσκι

Έκλεισε και έρχεται ο Μπανταλόφσκι

Στην Κύπρο θα έλθει ο Ιβάν Μπανταλόφσκι για να συνεχίσει την καριέρα του. Ούτε στην Τουρκία, ούτε στη Ρωσία. Ούτε φαίνεται διατεθειμένος να περιμένει να βρει κάτι καλύτερο, αφού η πρόταση της Ανόρθωσης και οι προσδοκίες του προέδρου Ανδρέα Παντελή τον ώθησαν να συμφωνήσει.

Ο 30χρονος Βούλγαρος δεξιός μπακ τα έχει βρει σε όλα με την Ανόρθωση και η ανακοίνωση της απόκτησής του θεωρείται θέμα χρόνου. Αν ολοκληρωθεί και επίσημα η μετεγγραφή, η Ανόρθωση θα καλύψει τη βασική θέση του δεξιού μπακ και θα προσπαθήσει να βρει και μία εναλλακτική λύση. Η περίπτωση του Κωνσταντίνου Μιντίκκη θα απασχολήσει υπό προϋποθέσεις, όμως για την ώρα δεν υπάρχει κάτι χειροπιαστό. Όσον αφορά στον Γκάμπριελ, η πόρτα παραμονής του στην Ανόρθωση έχει κλείσει.

Την είδηση για το ενδιαφέρον προς τον Μπανταλόφσκι, έφερε στο φως της επικαιρότητας η ιστοσελίδα μας την προηγούμενη εβδομάδα (διαβάστε ΕΔΩ).

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ