aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΈκλεισε 15χρονο «διαμάντι» η Λίβερπουλ

Έκλεισε 15χρονο «διαμάντι» η Λίβερπουλ

Ο 15χρονος Εμέκα Όμπι συμφώνησε να υπογράψει στην Λίβερπουλ κάτω από τα μάτια των Τσέλσι, Μάντσεστερ Σίτι, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Τότεναμ.

Ο Όμπι που βλέπει τον κόσμο από ύψος 1,95μ. έχει ήδη πραγματοποιήσει εμφανίσεις στην τρίτη κατηγορία της Αγγλίας (League One) και δοκιμαζόταν από τη Στόουκ το καλοκαίρι που μας πέρασε.

Ο προπονητής της Μπέρι, που μέχρι πρότινος αγωνιζόταν, Ντέιβιντ Φλίτκροφτ, τον χαρακτήρισε ως ένα από το μεγαλύτερα ταλέντα της χώρας. Ο Όμπι έκανε το επαγγελματικό του ντεμπούτο τον Αύγουστο σε ηλικία 15 ετών και 86 ημερών στη νίκη της Μπέρι με 4-1 με την Μόρκαμπ.

Ο Φλίτκροφτ δήλωσε για τον νεαρό: «Τον είχαμε για 5 εβδομάδες, προπονούταν με την βασική ομάδα κάτω από τις οδηγίες του Ράιαν Κιντ και αγωνιζόταν με την Κ-18».

«Μόλις έγινε 15 ετών, αλλά είναι ψηλός σαν βουνό, του μαθαίνουμε πώς να παίζει ποδόσφαιρο και αν συνεχίσει έτσι στο μέλλον θα γίνει απίστευτος. Το, παρακολουθούσα καθημερινά και μπορώ να σας το επιβεβαιώσω».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ