aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΈκκληση της αδερφής του Σάλα: «Σας παρακαλώ, μη σταματήσουν οι έρευνες» (vid)

Έκκληση της αδερφής του Σάλα: «Σας παρακαλώ, μη σταματήσουν οι έρευνες» (vid)

Με δάκρυα στα μάτια η αδερφή του Εμιλιάνο Σάλα έκανε έκκληση στις αρμόδιες αρχές να μη σταματήσουν τις έρευνες για τον εντοπισμό του.

Η Αστυνομία ανακοίνωσε πως σταματούν οι εντατικές έρευνες για την ανεύρεση του αεροσκάφους στο οποίο επέβαινε ο Αργεντινός επιθετικός και το οποίο φαίνεται ότι κατέπεσε στη Μάγχη.

«Εξετάσαμε όλες τις πληροφορίες που έχουμε στη διάθεσή μας και έχουμε πάρει τη δύσκολη απόφαση να τερματίσουμε τις έρευνες. Οι πιθανότητες επιβίωσης σε αυτό το στάδιο είναι εξαιρετικά απίθανες. Οι συγγενείς έχουν ενημερωθεί για την εξέλιξη αυτή και οι σκέψεις μας βρίσκονται στην οικογένεια του πιλότου και του επιβάτη» ανέφερε μεταξύ άλλων η δήλωση του εκπροσώπου Τύπου.

Την ίδια ώρα η αδερφή του Σάλα έκανε δραματική έκκληση να συνεχιστούν, όσο είναι δυνατόν, οι έρευνες καθώς η οικογένειά της δεν χάνει την ελπίδα ότι ίσως ο ποδοσφαιριστής να έχει καταφέρει να επιζήσει από την πτώση…

Δείτε το βίντεο με την αδερφή του άσου της Κάρντιφ:

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ