aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά Nέα«Εκφράζουμε την αμέριστη στήριξη και συμπαράσταση μας»

«Εκφράζουμε την αμέριστη στήριξη και συμπαράσταση μας»

Με ανακοίνωση της (και) η Ανόρθωση καταδικάζει την βομβιστική επίθεση στα γραφεία εταιρείας επαγγελματικών συμφερόντων του Κωστάκη Κουτσοκούμνη.

Αναλυτικά:

«Η Ανόρθωση Αμμοχώστου καταδικάζει με αποτροπιασμό την βομβιστική επίθεση αγνώστων στα γραφεία εταιρείας επαγγελματικών συμφερόντων του προέδρου της ΚΟΠ Κωστάκη Κουτσοκούμνη. Είναι πραγματικά λυπηρό να γινόμαστε μάρτυρες τέτοιου είδους ενεργειών, την στιγμή που γίνονται συντονισμένες κινήσεις με σκοπό το Κυπριακό ποδόσφαιρο να εξυγιανθεί.

Κινήσεις που ούτε πρέπει, ούτε μπορούν να επηρεαστούν από πράξεις βίας και τρομοκρατίας. Αντιθέτως, η προσπάθεια εξυγίανσης του κυπριακού ποδοσφαίρου θα πρέπει να ενισχυθεί και να ενταθεί, ώστε με την απαιτούμενη αποφασιστικότητα να πραγματοποιηθούν οι αλλαγές που όλοι επιθυμούμε.

Ως Ανόρθωση εκφράζουμε την αμέριστη στήριξη και συμπαράσταση μας στον πρόεδρο της ΚΟΠ και την οικογένειά του και ελπίζουμε πως θα υπάρξει γρήγορη διαλεύκανση της υπόθεσης από την αστυνομία με τους υπαίτιους να οδηγούνται ενώπιον της Δικαιοσύνης».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ