aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΕκεί θα «χτυπήσει» ο Μπαλταζάρ

Εκεί θα «χτυπήσει» ο Μπαλταζάρ

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

O Μπρούνο Μπαλταζάρ στρώθηκε στη δουλειά και η προσπάθειά του είναι όσο πιο σύντομα γίνεται να μάθει τα πάντα γύρω από την ομάδα, αλλά πιο πολύ να διαπιστώσει την αξία και τις δυνατότητες του κάθε ποδοσφαιριστή ξεχωριστά. Μόνο έτσι θα μπορέσει να αξιοποιήσει όλο το έμψυχο δυναμικό.

Η ΑΕΛ, με την υποχώρησή της στο βαθμολογικό πίνακα, βρίσκεται σε μειονεκτική θέση στην προσπάθεια εξόδου στην Ευρώπη. Ο στόχος είναι να τερματίσει στην τέταρτη θέση και αν είναι δυνατόν η αντεπίθεση να την οδηγήσει ακόμη και στην τρίτη θέση. Χάθηκαν αρκετοί βαθμοί. Οι μηχανές σε αρκετά διαστήματα των τελευταίων της αγώνων έσβησαν και ο νέος προπονητής θα επιδιώξει να τονώσει εκ νέου το ηθικό των ποδοσφαιριστών.

Να τους φέρει ενώπιον και των δικών τους ευθυνών και να «χτυπήσει» στο φιλότιμό τους για να επανέλθουν άμεσα στις νίκες. Πέραν των οκτώ αγωνιστικών που έχουν απομείνει στο πρωτάθλημα, οι οποίες είναι αρκετές για να προλάβει ένα από τα εισιτήρια που θα τη στείλουν στην Ευρώπη, μεσολαβούν και τα δυο παιχνίδια με τον ΑΠΟΕΛ για τον θεσμό του Κυπέλλου. Ο Μπαλταζάρ έχει ενημερωθεί για όλα και έχει περίπου ένα 10ήμερο για να ετοιμάσει την ομάδα του.

Στην ομάδα της Λεμεσού κόστισαν οι αποχωρήσεις των Σιέλη και Σόουζα, ενώ ήλθε καπάκι και ο τραυματισμός του Ζούνιορ. Παράλληλα, η παρουσία ορισμένων ποδοσφαιριστών δεν βοήθησε την ομάδα, καθώς όσες φορές κλήθηκαν ήταν αρνητικοί. Το κακό παράγινε όταν έχασε τα παιχνίδια στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος με τον Απόλλωνα, τον ΑΠΟΕΛ, την Ομόνοια και τον Ερμή. Ήλθαν και οι δύο εντός έδρας ισοπαλίες με την Ανόρθωση και την ΑΕΚ, για να υποχωρήσουν για τα καλά οι γαλαζοκίτρινοι. Πέταξαν πολλούς βαθμούς, αλλά με τις μέτριές εμφανίσεις τους δεν μπορούσαν να περιμένουν και κάτι καλύτερο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ