aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΕκεί ψηλά στην κορυφή

Εκεί ψηλά στην κορυφή

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Την τέταρτη εκτός έδρας επιτυχία της θα επιδιώξει να πανηγυρίσει σήμερα η Ανόρθωση, η οποία καλείται απέναντι στον Ερμή να παρουσιαστεί όπως πρέπει και να πάρει το ζητούμενο. Ο Ρόνι Λέβι έχει μιλήσει αρκετά στους παίκτες του για τους «φτεροπόδαρους», ανέλυσαν τον αντίπαλο και η ομάδα πάει όσο γίνεται καλύτερα προετοιμασμένη, για να μην πέσει θύμα έκπληξης.

Το γεγονός ότι υπάρχουν κάποια προβλήματα δεν λέει κάτι, καθώς μία ομάδα που θέλει να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο επιβάλλεται τέτοια παιχνίδια να τα κερδίζει. Κάτι που αν πετύχει η Ανόρθωση, θα διατηρηθεί στην κορυφή και θα συνεχίσει τις ψηλές πτήσεις. Ο Λέβι έχει να αντιμετωπίσει τα προβλήματα των Καλό, Σισέ και Μπανταλόφσκι, όμως λύσεις υπάρχουν και δεν τον ανησυχούν ιδιαίτερα, αν και σίγουρα θα ήθελε να τους έχει στη διάθεσή του.

Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Αρούς, δεξιός μπακ ο Σιεού, αριστερά ο Πράνιτς και κεντρικοί αμυντικοί οι Ντουγκλάο και Σίλντενφελντ. Στη μεσαία γραμμή θα κινούνται οι Ζοάο Βίκτορ και Οικονομίδης και λίγο πιο μπροστά τους ο Ράγιος. Στα δυο «φτερά» της επιθετικής γραμμής θα κινούνται οι Παλάνκα και Αμπντουλάγιεφ και στην κορυφή της επίθεσης ο Καμαρά.

Ο επιθετικός από τη Γουινέα, με τα τρία γκολ που πέτυχε απέναντι στον Ολυμπιακό απέκτησε την ψυχολογία που του έλειπε και όλοι ευελπιστούν ότι θα μπορέσει να δώσει και συνέχεια στο σκοράρισμα βοηθώντας σημαντικά την ομάδα του. Θέση στο αρχικό σχήμα διεκδικεί και ο Γκάντζεφ αλλά δύσκολα θα δούμε να γίνεται οποιαδήποτε άλλη αλλαγή από τον Λέβι.

Το κλίμα στην ομάδα είναι εξαιρετικό και μοναδικός στόχος είναι το τρίποντο απέναντι στον επικίνδυνο Ερμή, το οποίο θα φέρει την ομάδα της Αμμοχώστου ξανά στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. «Κλειδί» σε άλλο ένα παιχνίδι για την Ανόρθωση αναμένεται να είναι η αμυντική γραμμή της ομάδας, καθώς αν δεν δεχθεί γκολ, θα αυξήσει τις πιθανότητες να πάρει τη νίκη.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ