aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΕκεί ψάχνει ο Πάμπος για τον Χειμώνα

Εκεί ψάχνει ο Πάμπος για τον Χειμώνα

Η ενίσχυση του ρόστερ της ΑΕΛ θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη στη μετεγγραφική περίοδο του Ιανουαρίου. Ο Πάμπος Χριστοδούλου δεν άνοιξε ακόμη τα χαρτιά του, όμως είναι σίγουρο πως σε συνεργασία με τον πρόεδρο Ανδρέα Σοφοκλέους θα προσπαθήσουν να υλοποιήσουν δύο, ίσως και τρεις μετεγγραφικές κινήσεις, που θα προσθέσουν περισσότερη ποιότητα, αλλά και βάθος στην ομάδα.

Σύμφωνα με πληροφορίες μας, ο Κύπριος τεχνικός ευνοεί την απόκτηση δύο ακραίων επιθετικών και ενός σέντερ φορ για τη μετεγγραφική περίοδο του Ιανουαρίου. Πέραν από τις προσθήκες, στη διάθεση του Κύπριου τεχνικού είναι και κάποιοι ποδοσφαιριστές από το υφιστάμενο ρόστερ, που έχουν να δώσουν πολλά στη συνέχεια.

Ο Χάρης Κυριάκου, θεωρείται σίγουρο πως θα χρειαστεί, πήρε χρόνο και ο Μάριος Ηλία, ενώ ένα δυνατό παιδί που μπορεί να αναδειχθεί είναι ο Ανδρέας Νεοφύτου. Από πλευράς των ξένων, περιμένουν περισσότερα από τους Σαβάν, Αρουαμπαρένα, Ουέλινγκτον, Μπαμπάνκο και Σαρκί.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ