aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΕκεί που συνήθως τα βρίσκει σκούρα

Εκεί που συνήθως τα βρίσκει σκούρα

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Μετά τη μεγάλη νίκη που πέτυχε η ΑΕΚ απέναντι στον ΑΠΟΕΛ (2-1), το κλίμα άλλαξε για τα καλά και η αυτοπεποίθηση των ποδοσφαιριστών είναι σε πολύ καλά επίπεδα. Το τελευταίο τρίποντο αναπτέρωσε τις ελπίδες της ΑΕΚ για τον τίτλο, όμως για να παραμείνει διεκδικήτρια θα πρέπει να δώσει συνέχεια στις επιτυχίες.

Η μεθαυριανή έξοδος στη Λεμεσό για το ματς με την ΑΕΛ, δεν θα είναι εύκολη υπόθεση ασφαλώς για τους παίκτες του Ιμανόλ Ιδιάκεθ, οι οποίοι θέλουν πάση θυσία να φύγουν νικητές από το Τσίρειο. Οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα θα διαγράψει επί της ουσίας τη μεγάλη ανατροπή απέναντι στον ΑΠΟΕΛ.

Η ΑΕΚ στις τελευταίες της εξόδους απέναντι στην ΑΕΛ χάνει βαθμούς. Είναι χαρακτηριστικό ότι την τελευταία πενταετία μετρά μόνο μία νίκη, την περσινή με 1-0. Στα άλλα παιχνίδια ηττήθηκε δύο φορές και έφερε τρεις ισοπαλίες, με πιο πρόσφατη το 1-1 του β’ γύρου της τρέχουσας σεζόν.

Γεγονός που φανερώνει τη δυσκολία, σε ένα παιχνίδι κατά το οποίο δεν είναι αρκετός ο βαθμός, καθώς στο σημείο που βρίσκεται το πρωτάθλημα κάθε χαμένος βαθμός μπορεί να αποδειχτεί καθοριστικός.

Νίκη λοιπόν είναι το μοναδικό ζητούμενο για την ΑΕΚ, ώστε να ελπίζει πως θα προκύψουν απώλειες των ΑΠΟΕΛ και Απόλλωνα, οι οποίοι επίσης έχουν δύσκολες αποστολές απέναντι σε Ομόνοια και Ανόρθωση («Αντώνης Παπαδόπουλος»), αντιστοίχως.

Για το ματς με την ΑΕΛ προέκυψε και ένα θετικό νέο. Στη διάθεση του Ιμανόλ Ιδιάκεθ τέθηκε ο Κωνσταντίνος Χαραλαμπίδης, ο οποίος γυμνάστηκε χθες σε φουλ ρυθμό. Έτσι, εκτός πλάνου θα είναι μόνο ο τιμωρημένος Ιβάν Τρισκόφσκι. Το παιχνίδι στη Λεμεσό θα είναι κεκλεισμένων των θυρών και θα μπορούν να το παρακολουθήσουν συνταξιούχοι και παιδιά μέχρι 12 ετών, τα οποία θα συνοδεύονται από τη μητέρα τους.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ