aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΕκεί επικεντρώνεται πλέον ο Λέβι

Εκεί επικεντρώνεται πλέον ο Λέβι

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Από χθες το απόγευμα η αποστολή της Ανόρθωσης βρίσκεται στη Βουλγαρία, άρχισε το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της. Μετά το φιλικό με τον ΠΑΟΚ (0-2), η ομάδα επικεντρώνεται το επόμενο δεκαήμερο στη σκληρή δουλειά και στο «χτίσιμο» της νέας «Κυρίας», με στόχο να μπορέσει να δημιουργήσει ένα ανταγωνιστικό σύνολο, το οποίο θα είναι σε θέση να εκπληρώσει τους στόχους που έχουν τεθεί.

Κόντρα στον ΠΑΟΚ η Ανόρθωση ηττήθηκε με τέρματα που σημειώθηκαν στο ξεκίνημα της αναμέτρησης. Η εμφάνιση σίγουρα δεν ήταν ικανοποιητική, όμως είναι λογικό οι παίκτες του Ρόνι Λέβι να είναι πίσω σε βαθμό ετοιμότητας σε σχέση με τον «δικέφαλο του βορρά», ο οποίος ετοιμάζεται να ριχτεί στη μάχη του Γιουρόπα Λιγκ την ερχόμενη Πέμπτη.

Ο Ισραηλινός τεχνικός ήταν εκνευρισμένος σε ορισμένες περιπτώσεις με τα εύκολα λάθη τα οποία γίνονταν από τους παίκτες του και που δεν έδινε τη δυνατότητα στην Ανόρθωση να κρατήσει μπάλα και να βγει μπροστά. Σταδιακά η εικόνα της ομάδας βελτιώθηκε, αλλά δεν κατάφερε να φτάσει στην επίτευξη ενός τέρματος. Ξεκάθαρα συμπεράσματα για το σύνολο και την ποιότητα τη δεδομένη στιγμή δεν μπορούν να εξαχθούν.

Ο Ισραηλινός τεχνικός και οι συνεργάτες του έχουν μπόλικη δουλειά να κάνουν τις επόμενες δυο βδομάδες, η ομάδα θα δώσει και τρία φιλικά επί βουλγαρικού εδάφους και ακολούθως θα υπάρχει πιο καλή εικόνα για το ρόστερ και τις δυνατότητες που θα υπάρχουν φέτος. Το γεγονός ότι αποκτήθηκαν παίκτες αξίας είναι κάτι σημαντικό το οποίο θα βοηθήσει πάρα πολύ, θα πρέπει όμως ο Ρόνι Λέβι να βρει τη χημεία μεταξύ τους και να πάρει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ