aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΕκδήλωση «Τιμώντας την ποδοσφαιρική μας ιστορία»

Εκδήλωση «Τιμώντας την ποδοσφαιρική μας ιστορία»

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Νέας Σαλαμίνας ενημέρωσε ότι αύριο (6/3) στις 18:30, στην αίθουσα πολιτιστικών εκδηλώσεων (πρώην Συνεργατικό Ταμιευτήριο Αμμοχώστου ) στη Λάρνακα, θα πραγματοποιήσει την εκδήλωση «Τιμώντας την ποδοσφαιρική μας ιστορία».

Όπως ανακοινώθηκε θα τιμηθούν ποδοσφαιριστές, οι οποίοι είναι πρώτοι σε συμμετοχές στην 70χρονη ιστορία του σωματείου της Αμμοχώστου, η ποδοσφαιρική ομάδα του 1965-66 καθώς και ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν στα πρωταθλήματα ΚΕΠΟ/ΚΟΠ ώς τις αρχές της δεκαετίας του 1960.

Επίσης, θα τιμηθούν παράγοντες του σωματείου για την προσφορά και τη συμβολή τους στην επιβίωση στα πρώτα χρόνια της προσφυγιάς, καθώς και για τη διαχρονική τους προσφορά. «Η εκδήλωση αποτελεί την τελευταία εκδήλωση του σωματείου μας για τον εορτασμό της συμπλήρωσης 70 χρόνων ζωής. Καλούμε όλους τους φίλους του σωματείου μας να δώσουν το «παρών» τους στην εκδήλωσή μας, τιμώντας την ποδοσφαιρική μας ιστορία», καταλήγει η ανακοίνωση των ερυθρολεύκων.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ