aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΈκανε... βόλτα και προκρίθηκε στους «16» η ΣΠΑΛ!

Έκανε… βόλτα και προκρίθηκε στους «16» η ΣΠΑΛ!

Το εισιτήριο της πρόκρισης πήρε η ΣΠΑΛ! Ισοπέδωσε και απέκλεισε τη Λέτσε στην έδρα της με το εμφατικό 5-1 και προκρίθηκε στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ιταλίας, που θα αντιμετωπίσει σε εκτός έδρας παιχνίδι την Μίλαν.

Μόλις στο 18ο λεπτό της αναμέτρησης ο Ζούλιο άνοιξε το σκορ για τη γηπεδούχο, ύστερα από ασίστ του Παλόσκι, ο οποίος έξι λεπτά αργότερα με ένα όμορφο σουτ έκανε το 2-0 για την ομάδα του.

Δεν σταμάτησε όμως εκεί η ομάδα του Λεονάρντο Σέμπλιτσι, όταν στο 31ο λεπτό του αγώνα, πέτυχε το 3-0 με τον Μούρτζια έπειτα από ασίστ του Παλόσκι. Ο Τσιόνεκ στο 45’ με κόρνερ ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 4-0, ενώ η μοναδική απάντηση της Λέτσε ήρθε στο 55’, όταν με τον Ιμπουλά μείωσε το σκορ, ύστερα από ασίστ του Σιμεόνε Λο Φάσο.

Η ασταμάτητη ΣΠΑΛ όμως, στο 84′ πέτυχε το 5-1 με τον Φλοκάρι, που «ισοπέδωσε» την φιλοξενούμενη και προκρίθηκε στους «16» του Coppa Italia!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ