aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΈκανε το καθήκον της η Ρεάλ και τώρα... Λίβερπουλ (vid)

Έκανε το καθήκον της η Ρεάλ και τώρα… Λίβερπουλ (vid)

Έκανε τη δουλειά της η Ρεάλ Μαδρίτης και στρέφεται στη… διαβολοβδομάδα που έχει! Η ομάδα του Ζινεντίν Ζιντάν ξεπέρασε με σχετική ευκολία (2-0) το εμπόδιο της Εϊμπάρ, ανέβηκε ξανά δεύτερη και πλέον προετοιμάζεται αρχικά για το εντός έδρας ματς με την Λίβερπουλ για τα προημιτελικά του Champions League την ερχόμενη Τρίτη και στη συνέχεια για το «clasico» με την Μπαρτσελόνα.

Ασένσιο και Μπενζεμά είδαν να τους ακυρώνεται από ένα γκολ για οφσάιντ, αλλά το κακό δεν… τρίτωσε αφού ο πρώτος σκόραρε με ιδανικό πλασέ από κανονική θέση λίγο πριν το φινάλε του ημιχρόνου (42′) για το 1-0 της Ρεάλ. Οι Μαδριλένοι είχαν τον απόλυτο έλεγχο, διαχειρίζονταν άψογα το προβάδισμά τους και ο συνήθης ύποπτος Μπενζεμά σκόραρε στο 73ο λεπτό (και για 7ο σερί ματς σε όλες τις διοργανώσεις) για να γράψει το 2-0, να κλειδώσει το τρίποντο και να συνεχίσει την παράδοση της Ρεάλ να παραμένει αήττητη στις ημέρες του Πάσχα (των Καθολικών) από τον Μάρτιο του 2008.


 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ