aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΈκανε… σεφτέ στη Μονακό ο Ανρί

Έκανε… σεφτέ στη Μονακό ο Ανρί

Η Μονακό κατάφερε επιτέλους να φτάσει στην πρώτη νίκη ύστερα από τον Αύγουστο και πρώτη με τον Ανρί στον πάγκο, παίρνοντας βαθμολογική ανάσα. Οι Μονεγάσκοι επιβλήθηκαν με 1-0 εκτός έδρας της Καέν χάρη στο φάουλ του Φαλκάο στο 54’ και ελπίζουν σε καλύτερες μέρες. Η νίκη τους ήταν δίκαιη, έστω και αν καρδιοχτύπησαν στο τέλος, όταν ακυρώθηκε γκολ των γηπεδούχων με τη βοήθεια του VAR.

Στα άλλα ματς, η Νιμ πέτυχε μεγάλη εκτός έδρας νίκη επί της Στρασμπούρ με 1-0 χάρη στο γκολ του Λιμπολί στο 71’, με τους γηπεδούχους να τελειώσουν το ματς με 10 παίκτες μετά την αποβολή του Μίτροβιτς στο 79’. Πολύτιμη νίκη πήρε και η Ρεμς με 2-1 επί της Γκινγκάμπ. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν μόλις στο 2’ με τον Σαβαλερίν, ενώ ο Ντιά στο 68’ έκανε το 2-0. Το μόνο που κατάφεραν οι φιλοξενούμενοι ήταν να μειώσουν με πέναλτι του Τουράμ στο 81’. Η Ναντ σώθηκε με γκολ του Γουάρις στο 89’ στο 1-1 με την Ανζέ, που είχε προηγηθεί με τον Μπαοκέν στο 5’. Τέλος, στο 0-0 κόλλησαν Ντιζόν και Μπορντό.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ