aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΈκανε… εξορκισμό η Νάπολι! (video)

Έκανε… εξορκισμό η Νάπολι! (video)

Χαρακτήρα πρωταθλήτριας αρχίζει να δείχνει η Νάπολι! Διακόπτοντας την πελατειακή σχέση που είχε φτιάξει μαζί τους η Αταλάντα, οι «παρτενοπέι» απέδρασαν (1-0) από μια εκ των δυσκολότερων εδρών της Serie A. 

Αν και τα βρήκε σκούρα για περισσότερη από μια ώρα αγώνα, η ομάδα του Μαουρίτσιο Σάρι κατάφερε να διασπάσει τη συμπαγή αντίπαλό της. Αρκούσε, λοιπόν μια εξαιρετική κάθετη του Καγιεχόν στο 62′ και ένα ψύχραιμο (όσο και ποιοτικό) τελείωμα του Μέρτενς για να λυτρωθούν οι φιλοξενούμενοι.

Διότι αυτό το γκολ του Βέλγου (το πρώτο του από τις 29 Οκτώβρη) και μια μεγάλη απόκρουση του Ρέινα σε βολέ του Κριστάντε αποδείχθηκαν αρκετά για να πανηγυρίσει η Νάπολι την πέμπτη σερί νίκη στο πρωτάθλημα. Και ξορκίζοντας τον… δαίμονα της Αταλάντα (που είχε επικρατήσει στις τρεις από τις τέσσερις φορές που συναντήθηκαν) εξασφάλισε ότι θα μείνει στην κορυφή της βαθμολογίας ανεξαρτήτως αποτελέσματος της Γιουβέντους με την Τζένοα.


ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ