aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά Nέα«Είτε έτσι είτε αλλιώς, μένει»

«Είτε έτσι είτε αλλιώς, μένει»

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΒΑΛΑΝΙΔΗ

Οι παράγοντες της Νέας Σαλαμίνας εκφράζουν τη βεβαιότητά τους για την παραμονή του Ρόμπερτ Βεσελόφσκι. Υπάρχει το δικαίωμα ανανέωσης για ακόμη ένα χρόνο, όμως του έγινε πρόταση για αυξημένες αποδοχές και συνεργασία διάρκειας δύο ετών. Αυτό που απομένει είναι να αποφασίσει ο Σλοβάκος τερματοφύλακας αν θα την κάνει αποδεκτή. Σε διαφορετική περίπτωση, οι ερυθρόλευκοι θα ανανεώσουν το συμβόλαιό του για ένα χρόνο (θα ισχύσει η βελτίωση του μισθού του).

Όπως μας ειπώθηκε χθες από μέλος του διοικητικού συμβουλίου, εναπόκειται στον ίδιο πλέον και δεν έχει τεθεί χρονοδιάγραμμα για να δώσει την απάντηση. Ωστόσο, εκτιμάται ότι είναι πιθανό να σημειωθεί κατάληξη του θέματος την ερχόμενη εβδομάδα.

Από εκεί και πέρα, οι ιθύνοντες του σωματείου της Αμμοχώστου τονίζουν ότι δεν έγινε επαφή με άλλον ποδοσφαιριστή του υφιστάμενου έμψυχου δυναμικού. Υπάρχει η πρόθεση για ανανέωση με τον Σάββα Τσαμπούρη, αλλά ακόμη δεν άρχισε η διαδικασία των συζητήσεων. Με τον Ελλαδίτη πάντως υπάρχει δικαίωμα ανανέωσης. Όπως μας ειπώθηκε, μετά το Πάσχα αναμένεται να πάρει μπρος με πιο γρήγορο ρυθμό ο μετεγγραφικός σχεδιασμός της επόμενης αγωνιστικής περιόδου. Με πρώτα κεφάλαια την απόφαση για το μέλλον του προπονητή Αντόνιο Κονσεϊσάο και την ανανέωση ή τον τερματισμό της συνεργασίας με παίκτες του υφιστάμενου ρόστερ.

Για την ώρα, όμως, τεχνική ηγεσία και ποδοσφαιριστές είναι επικεντρωμένοι στο αυριανό ματς με την Καρμιώτισσα (ΓΣΖ, 17:00). Αμφίβολη παραμένει η συμμετοχή του Ρούμπεν Μπρίζιντο, ο οποίος γυμνάστηκε και χθες ατομικά. Γεγονός που παραπέμπει στο συμπέρασμα ότι θα είναι έκπληξη αν χρησιμοποιηθεί αύριο από τον Κονσεϊσάο. Το πιο πιθανό είναι να είναι έτοιμος στο ματς με τη Δόξα, την ερχόμενη Πέμπτη στο «Αμμόχωστος».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ