aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΕιρωνικός Μουρίνιο κατά Γκουαρδιόλα για Πογκμπά

Ειρωνικός Μουρίνιο κατά Γκουαρδιόλα για Πογκμπά

Πριν από το ντέρμπι του Μάντσεστερ, ο προπονητής της Σίτι Πεπ Γκουαρδιόλα είχε πει ότι ο Ραιόλα είχε προτείνει τον Πογκμπά στην ομάδα του. Μετά το ματς που βρήκε νικήτρια τη Γιουνάιτεντ με 3-2 και μάλιστα με ανατροπή, ο Ζοσέ Μουρίνιο απάντησε επί του θέματος με τον… δικό του ειρωνικό τρόπο.

«Δεν έχω μιλήσει για το θέμα με τον Πογκμπά και δεν με ενδιαφέρει», είπε αρχικά ενώ πρόσθεσε με δόση ειρωνείας: «Εάν είναι αλήθεια ότι ο ατζέντης του τον πρότεινε σε άλλες ομάδες, τώρα η τιμή του θα έχει αυξηθεί»!

Διαβάστε επίσης: Χάλασε το πάρτι της Σίτι με τρελή ανατροπή η Γιουνάιτεντ! (vid)

Πάντως ο «Μου», συνεχάρη τον Γκουρδιόλα για την κατάκτηση του τίτλου της Premier League: «Είπα στον Πεπ συγχαρητήρια επειδή αξίζουν το τίτλο. Φυσικά ήταν απογοητευμένος επειδή ήθελε να το κατακτήσει απόψε αλλά εγώ του έδωσα συγχαρητήρια επειδή θα τον κερδίσουν και το αξίζουν. Έχουν περισσότερους πόντους από κάθε άλλη ομάδα και δεν έδωσαν καμία ευκαιρία στις υπόλοιπες. Λέω συνέχεια ότι εμείς είχαμε μια καλύτερη χρονιά από πέρσι, περισσότερες νίκες, περισσότερα γκολ, περισσότερους πόντους, δεχθήκαμε λιγότερα γκολ, όλα ήταν καλύτερα για εμάς αλλά δεν ήταν αρκετά λόγω της σεζόν που είχαν, που δεν σταματούσαν να νικούν. Αλλά δεν είμαστε τόσο κακοί όσο πιστεύει ο κόσμος. Δεν είμαι τόσο κακός προπονητής όσο πιστεύει ο κόσμος. Οι παίκτες δεν είναι τόσο κακοί όσο πιστεύουν. Και για αυτό παλεύουμε για να αποδείξουμε ότι είμαστε η δεύτερη καλύτερη ομάδα της χώρας. Για αυτό χρειαζόμαστε τους βαθμούς», κατέληξε ο τεχνικός των κόκκινων διαβόλων.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ