aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΕίπε το «ναι» στην Τσέλσι ο Άλεξ Σάντρο!

Είπε το «ναι» στην Τσέλσι ο Άλεξ Σάντρο!

Το «σήριαλ» της υπόθεσης της μεταγραφής του Άλεξ Σάντρο από τη Γιουβέντους στη Τσέλσι φαίνεται να βαδίζει στο τέλος του, καθώς ο βραζιλιάνος αριστερός ακραίος αμυντικός ήρθε σε πλήρη συμφωνία με τους «μπλε» και αυτό που απομένει είναι να τα βρουν οι δύο ομάδες, κάτι που αναμένεται να συμβεί από τη στιγμή που θα υπάρξει πίεση και από τον παίκτη.

Με το που ολοκληρώθηκε η αγωνιστική χρονιά στην Αγγλία, στο πλαίσιο του μεταγραφικού σχεδιασμού εν όψει της νέας σεζόν, είδαν το φως τις δημοσιότητας οι εισηγήσεις του προπονητή της Τσέλσι Αντόνιο Κόντε, προκειμένου ο σύλλογος του Λονδίνου να πρωταγωνιστήσει πέραν του πρωταθλήματος και στο Champions League.

Διακαή πόθο του Ιταλού τεχνικού αποτελούσε ο ποδοσφαιριστής της Γιουβέντους Άλεξ Σάντρο, ο οποίος θα αναλάμβανε να καλύψει την αριστερή πλευρά των πρωταθλητών Αγγλίας. Ο Ρομάν Αμπράμοβιτς κατέθεσε αρχικά πρόταση ύψους 60 εκατομμυρίων ευρώ στη Γιουβέντους προσφέροντας στον παίκτη συμβόλαιο με ετήσιες απολαβές 5 εκατομμύρια ευρώ, τη στιγμή που στους «μπιανκονέρι» αμείβεται με λίγο περισσότερα από τα μισά.

Οι διοικούντες της «Μεγάλης Κυρίας» απέρριψαν την πρόταση, με τους Λονδρέζους να επανέρχονται με νέα, βελτιωμένη, ύψους 70 εκατομμυρίων ευρώ! Τεράστιο ποσό, ειδικά για έναν ποδοσφαιριστή που αποκτήθηκε πριν από δύο χρόνια για περίπου είκοσι εκατομμύρια!

Θέλοντας ωστόσο να διεκδικήσουν με τις μεγαλύτερες δυνατές αξιώσεις το Champions League της επόμενης περιόδου και με δεδομένο πως τα καλά αριστερά μπακ σπανίζουν, οι ιθύνοντες της «Vecchia Signiora» σταμάτησαν οποιαδήποτε συζήτηση αποφασίζοντας να καλέσουν τον Άλεξ Σάντρο για πρόωρη ανανέωση αυξάνοντας τις αποδοχές του για κάθε χρόνο συνεργασίας σε τέσσερα εκατομμύρια ευρώ.

Η Τσέλσι θέλοντας απεγνωσμένα τον 26χρονο Βραζιλιάνο έκανε κίνηση «ματ» καταθέτοντάς του νέα πρόταση σύμφωνα με την οποία θα βλέπει τον τραπεζικό του λογαριασμό να αυξάνεται κατά επτά (!) εκατομμύρια ευρώ ετησίως, με τον πρώην παίκτη της Πόρτο να λέει το πολυπόθητο «ναι».

Με σύμμαχο πλέον τον γεννημένο στις 26 Ιανουαρίου του 1991 ποδοσφαιριστή, η Τσέλσι θέτει τη Γιουβέντους προ τετελεσμένου γεγονότος. Αυτό που μένει να φανεί είναι εάν οι «ασπρόμαυροι» αντιδράσουν τραβώντας την υπόθεση στα άκρα και διατηρώντας στις τάξεις τους ένα δυσαρεστημένο παίκτη ή με γεμάτα ταμείο βγουν στην αγορά για τον αντικαταστάτη του Άλεξ Σάντρο έχοντας πετύχει, από οικονομικής άποψης, μία εξαιρετική συμφωνία.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ