aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΕίπε το «αντίο» στο ποδόσφαιρο στα 35 του ο Λέιτον Μπέινς

Είπε το «αντίο» στο ποδόσφαιρο στα 35 του ο Λέιτον Μπέινς

Απόλυτα συνδεδεμένη με την Έβερτον ήδη από το 2007 η καριέρα του Λέιτον Μπέινς, ο οποίος αποφάσισε να αποσυρθεί από την ενεργό δράση. Η ομάδα αποφάσισε μέσα από ένα σύντομο βίντεο στον επίσημο λογαριασμό της στο twitter να αποδώσει τα εύσημα σε ένα παίκτη που ήταν «πυλώνας» της για πολλά χρόνια.

Ο 35χρονος αριστερός μπακ ήταν συνυφασμένος με τα «ζαχαρωτά» και δεν είναι τυχαίο πως ήδη από το 2007 που υπέγραψε το συμβόλαιό του με την ομάδα παρέμεινε εκεί παρά τις όποιες προτάσεις υπήρχαν κατά καιρούς.

“Κάθε φίλος της Έβερτον θα πρεπε να είναι ευγνώμων στον Μπέινς. Είχε μια φανταστική καριέρα και ήταν παράδειγμα προς όλους τους συμπαίκτες του. Θα θέλαμε να τον κρατήσουμε στην ομάδα καθώς οι γνώσεις του είναι σημαντικές, αλλά τις επόμενες μέρες θα πρέπει να πάρει μια απόφαση”, δήλωσε ο προπονητής της ομάδας, Κάρλο Αντσελότι.

Η καλύτερη χρονιά του με την Έβερτον ήταν το 2010/11 όπου αγωνίστηκε σε όλες τις αναμετρήσεις του συλλόγου πετυχαίνοντας 5 γκολ και 10 ασίστ σε 3.420λεπτά συμμετοχής. Την ίδια περίοδο, μάλιστα, είδε τη χρηματιστηριακή αξία του να παίρνει την άνοδο μέχρι να φθάσει στο πιο υψηλό επίπεδο των 22εκ.€ τη χρονιά 2012/13.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ