aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά Nέα«Είναι υπέρβαρος ο Τέβες»

«Είναι υπέρβαρος ο Τέβες»

Με παραπάνω κιλά από τα φυσιολογικά έχει εμφανιστεί στη Σαγκάη Σένχουα ο Κάρλος Τέβες, όπως δήλωσε ο προπονητής της ομάδας, Γου Τζίνγκουι, ο οποίος θα τον αφήσει εκτός αγωνιστικής δράσης μέχρι να καταφέρει να επανέλθει στα φυσιολογικά όρια βάρους.

«Θα ενημερωθεί για τα πλάνα μου αλλά δεν θα παίξει τώρα. Δεν είναι έτοιμος σωματικά. Δεν είναι σε καλή φυσική κατάσταση για να αγωνιστεί» είπε ο Κινέζος τεχνικός, από τα «πυρά» του οποίου δεν ξέφυγε ούτε ο έτερος αστέρας της ομάδας Φρέντι Γκουαρίν: «Είναι υπέρβαρος και αυτός (σ.σ Τέβες) και ο Γκουαρίν. Πρέπει να πάρω την ευθύνη για την ομάδα και τους παίκτες. Αν δεν μπορείς να παίξεις στο 100%, δεν υπάρχει νόημα να σε επιλέξω».

Θυμίζουμε πως η Σαγκάη Σενχούα απέκτησε τον Τέβες τον Δεκέμβριο του 2016 κάνοντας τον Αργεντινό τον πιο ακριβοπληρωμένο ποδοσφαιριστή στον πλανήτη, αφού αμείβεται με 38 εκατομμυρία ευρώ το χρόνο. Μέχρι στιγμής πάντως δεν δείχνει να δικαιολογεί τα χρήματα που λαμβάνει, αφού έχει πετύχει μόλις 2 γκολ σε 15 συμμετοχές, ενώ και η γενικότερη παρουσία του στην ομάδα κρίνεται ως απογοητευτική.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ