aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΕίναι βαριά η φανέλα της «βασίλισσας»! (vids)

Είναι βαριά η φανέλα της «βασίλισσας»! (vids)

Μπορεί τα τελευταία χρόνια τα πετροδόλαρα να έχουν γιγαντώσει την Παρί, αλά η φανέλα της Ρεάλ ζυγίζει πολλά κιλά. Η «βασίλισσα» κέρδισε και μέσα στο Παρίσι τους Γάλλους με 1-0 και με συνολικό σκορ 5-2, πέτυχε μια σχετικά εύκολη πρόκριση στα προημιτελικά.

Διαβάστε επίσης: Παρί ΣΖ-Ρεάλ: Η οκτάδα του Τσάμπιονς Λιγκ χωράει μόνο έναν (πρόγραμμα)

Στο 12ο λεπτό, ο Ρεάλ έβγαλε όμορφη κόντρα, ο Μπενζεμά έκανε το σουτ από το ύψος της περιοχής αλλά ο Βεράτι έσωσε με προβολή, ενώ στο 17’ μετά από κόντρες η μπάλα στρώθηκε στον Μπενζεμά ο οποίος κόπηκε την τελευταία στιγμή. Και από το κόρνερ, ο Ράμος έβαλε την προβολή στο πρώτο δοκάρι αλλά ο Αρεολά είπε όχι εντυπωσιακά.

Το ματς είχε ρυθμό αλλά όχι και πολλές φάσεις και στο 38’ η Ρεάλ άγγιξε το γκολ. Ο Μπενζεμά έφυγε μόνος στην κόντρα είχε όλο το χρόνο και το χώρο αλλά πλάσαρε πάνω στον Αρεολά και στο 41’ οι παίκτες του Έμερι άλλαξαν όμορφα, η μπάλα βγήκε δεξιά στον Ντι Μαρία, ο οποίος έκανε το γύρισμα αλλά ο Νάβας έπεσε και μπλόκαρε. Η Παρί ανέβασε στροφές και στο 43ο λεπτό, ο Μπαπέ έφυγε μόνος από δεξιά αλλά αντί να γυρίσει στον Καβάνι έκανε το σουτ και ο Νάβας είπε όχι ξανά.

Διαβάστε επίσης: Με όλους στο Παρίσι η Ρεάλ!

Στο 51ο λεπτό, ο Μαρσέλο σέντραρε από αριστερά, ο Ρονάλντο έπιασε την κεφαλιά ψαράκι με την πάλα να περνά λίγο άουτ και στο 51’, ο Ασένσιο πέρασε όμορφα στον Βασκεθ, εκείνος σέντραρε από αριστερά και ο Κριστιάνο πετάχτηκε στο δεύτερο δοκάρι και με κεφαλιά έκανε το 0-1. Στο 59’ τον  γυριστό του Καβάνι πέρασε λίγο έξω και στο 66’ ο Μπρχι απέβαλλε με 2η κίτρινη για διαμαρτυρία τον Βεράτι και ουσιαστικά κάπου εκεί τελείωσε και η υπόθεση πρόκριση για τους Γάλλους.

Στο 69’ ο Μπενζεμά έκανε το γύρισμα από αριστερά, ο Ασένσιο μπάλα να σταματά στο δοκάρι του Αρεολά και στο 71’ η Παρί έφερε στα ίσα το σκορ. Μετά από γέμισμα από αριστερά, ο Σίλβα πήρε την πρώτη κεφαλιά, η μπάλα βρήκε στον Κασεμίρο, στη συνέχεια στο γόνατο του Καβάνι και κατέληξε στα δίχτυα του Νάβας για το 1-1.

Το ματς απέκτησε ρυθμό αι στο 76’ ο Μπενζεμά έφυγε στην κόντρα, είχε δίπλα τον Κριστιάνο για να δώσει αλλά πλάσαρε πάνω σε σώμα αντιπάλου και στο 80’ οι «μερένχες» έφυγαν ξανά στην αντεπίθεση, ο Ραμπιό έδιωξε πάνω στον Κασεμίρο που έκανε το σουτ, η μπάλα βρήκε στον Μαρκίνιος και κρέμασε τον Αρεολά για το 1-2.

Στο 82’, ο Μπέιλ έκανε από αριστερά το γύρισμα, ο Βάσκεθ πλάσαρε αλλά η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι της Παρί και στο επόμενο λεπτό ο Κασεμίρο βρήκε ιδανικά τον Ρονάλντο αλλά από πλάγια δεξιά ο Πορτογάλος σούταρε άστοχα. Στο 99ο λεπτό ο Ίσκο δοκίμασε εκτός περιοχής το σουτ με τον Αρεολά να πέφτει και να διώχνει σε κόρνερ.

ΠΑΡΙ: Αρεολά, Μαρκίνιος, Τιάγκο Σίλβα, Ντάνι Άλβες, Γιούρι, Βεράτι, Μότα (59’ Παστόρε), Ραμπιό, Ντι Μαρία (76’ Ντράξλερ), Μπαπέ (85’ Λασανά Ντιαρά), Καβάνι

ΡΕΑΛ: Νάβας, Καρβαχάλ, Ράμος, Βαράν, Μαρσέλο, Κόβασιτς (72’ Κρόος), Κασεμίρο, Λούκας Βάσκεθ, Ασένσιο (82’ Ίσκο), Ρονάλντο, Μπενζεμά (76’ Μπέιλ)

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ