aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΕίναι στο κόλπο η Νέα Σαλαμίνα...

Είναι στο κόλπο η Νέα Σαλαμίνα…

ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ

Τη νίκη σε βάρος του Ερμή, που θα της επιτρέψει να παραμείνει στο κόλπο της διεκδίκησης της πρωτιάς του β’ γκρουπ, θα κυνηγήσει σήμερα στο ΓΣΠ η Νέα Σαλαμίνα με όλες τις δυνάμεις της. Αν η ομάδα της Αμμοχώστου επικρατήσει των «φτεροπόδαρων», θα τους πιάσει στους 45 βαθμούς και θα υπερτερεί στα μεταξύ τους παιχνίδια. Κι έτσι, στην τελευταία στροφή του πρωταθλήματος θα τα παίξει όλα για όλα απέναντι στην Αλκή, αναμένοντας στραβοπάτημα της Δόξας με την Πάφος FC.

Φυσικά όλα αυτά για την ώρα είναι υποθέσεις και… υπολογισμοί, από τη στιγμή που προέχει το ματς κόντρα στον Ερμή. Ο Σάββας Πουρσαϊτίδης και οι παίκτες θα προσπαθήσουν σήμερα να κάνουν άλλη μια καλή εμφάνιση για να πάρουν την τέταρτη σερί τους νίκη.

Αναμένεται ότι και σε αυτό το παιχνίδι θα πάρουν και πάλι χρόνο συμμετοχής κάποιοι νεαροί ποδοσφαιριστές, οι οποίοι στα τελευταία ματς άρπαξαν από τα μαλλιά την ευκαιρία που τους έδωσε ο προπονητής τους και απέδειξαν ότι έχουν όλο το μέλλον μπροστά τους. Απ’ εκεί και πέρα, τα θέματα που άπτονται του προγραμματισμού τα χειρίζεται ο τεχνικός διευθυντής των ερυθρόλευκων Μάκης Παπαϊωάννου σε συνεννόηση πάντα με τον τεχνικό της ομάδας Σάββα Πουρσαϊτίδη.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ