aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΕίναι η ώρα  των αποδείξεων στον Απόλλωνα

Είναι η ώρα  των αποδείξεων στον Απόλλωνα

Ούτε για αστείο δεν θέλουν να ακούν στον Απόλλωνα ότι υπάρχει πιθανότητα να πέσουν πιο κάτω από τη θέση που βρίσκονται στον βαθμολογικό πίνακα με το πέρας της 8ης αγωνιστικής. Δηλαδή την 6η θέση.

Οι αγώνες που ακολουθούν με τη Δόξα (εκτός), τον Εθνικό (εντός) και την Καρμιώτισσα (εκτός) είναι ευκαιρία για να φτάσουν στο απόλυτο στη συγκομιδή βαθμών. Να κάνουν το 3Χ3, να εκμεταλλευτούν τις βαθμολογικές απώλειες των άλλων και να ψαλιδίσουν τη διαφορά. Τώρα είναι η ώρα των αποδείξεων.

Μπορεί στην παρούσα φάση να  φαντάζει δύσκολη η προσπάθεια για την αναρρίχηση στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας, όμως η μπάλα βρίσκεται στα πόδια των ιδίων των ποδοσφαιριστών.

Το πρωτάθλημα έχει αρκετό δρόμο και βαθμοί θα χαθούν από όλους. Απλά στον Απόλλωνα δεν θα πρέπει να έχουν μέσα στα επόμενα παιχνίδια νέα στραβοπατήματα για να γίνει αυτομάτως πιο δύσκολη η προσπάθεια.

Οι αποστάσεις θα μεγαλώσουν ακόμη περισσότερο και θα είναι ορατός ο κίνδυνος να χαθεί η ευκαιρία του Απόλλωνα να κυνηγήσει με αξιώσεις μια θέση που θα οδηγεί στην Ευρώπη.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ