aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά Nέα«Είμαστε στο κομμάτι της συζήτησης»

«Είμαστε στο κομμάτι της συζήτησης»

Ο εκπρόσωπος Τύπου της Ανόρθωσης Σάββας Πηλακούτας μίλησε στον Active και την εκπομπή «Τα Λέμε Όλα» για τον αγώνα με την Αλκή το Σάββατο (9/12), όπως επίσης και για τις κινήσεις που θα γίνουν στη μετεγγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

Για τον αγώνα με τη Αλκή σχολίασε: «Μπορεί ο αγώνας με την Αλκή να είναι φαινομενικά εύκολος, όμως πρέπει να κάνεις κάποια πράγματα σωστά για να πάρεις τη νίκη και θα έχουμε μπροστά μας μία ομάδα οργανωμένη και επικίνδυνη, και προσέχοντας μπορούμε να τα καταφέρουμε».

Επίσης αναφέρθηκε στην μετεγγραφική περίοδο και την ανανέωση του συμβολαίου του Σιεού: «Θα γίνουν κινήσεις τον Ιανουάριο και την κατάλληλη στιγμή θα γίνει η κατάλληλη ενημέρωση. Συζητά καθημερινά ο προπονητής με τον πρόεδρο, αλλά προς το παρόν είμαστε στο κομμάτι της συζήτησης. Θα συζητήσει η διοίκηση και με τον Σιεού, στόχος είναι να παραμείνει, αλλά δεν παίζει ρόλο μόνο η επιθυμία της διοίκησης και του ποδοσφαιριστή, υπάρχουν και άλλα δεδομένα για μία ανανέωση συμβολαίου».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ