aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά Nέα«Είμαστε κοντά σε δυο μετεγγραφές»

«Είμαστε κοντά σε δυο μετεγγραφές»

Μετά το τέλος του αγώνα με την Πάφος FC ο εκπρόσωπος Τύπου της ΑΕΛ, Θεόδωρος Αντωνίου μίλησε στην Cytavision.

Για τη νίκη: «Είναι μια πολύ σημαντική νίκη. Άλλοι τρεις βαθμοί σε αυτό το πρωτάθλημα. Το παιχνίδι έγινε κάτω από δύσκολες συνθήκες και μιλώ για τη βροχή στο πρώτο ημίχρονο. Ήταν ένα πολύ δυνατό παιχνίδι. Είχαμε τον πλήρη έλεγχο στο παιχνίδι και έπρεπε να σκοράρουμε ένα τέρμα πιο πριν. Ήταν δύσκολη νίκη πήραμε τους τρεις βαθμούς και συνεχίζουμε».

Για το γεγονός πως η ομάδα πάλεψε μέχρι το φινάλε: «Αυτή είναι η φιλοσοφία της ομάδας. Η ΑΕΛ είναι ομάδα που παλεύει και θα τα δώσουμε όλα μέχρι και το τελευταίο παιχνίδι».

Για την κόκκινη του Λαφράνς: «Είναι μια περίεργη φάση. Δεν ξέρω. Ο διαιτητής δεν είδε τη φάση και του είπε ο βοηθός. Δεν ξέρω θέλω να την ξαναδώ τη φάση».

Για τις μεταγράφες: «Όπως είχαμε πει εδώ και αρκετό καιρό, η προσπάθεια ήταν αυτή την εβδομάδα να ολοκληρώναμε μια μετεγγραφή. Είμαστε κοντά σε δυο. Αν δεν πέσουν οι υπογραφές, δεν μπορούμε να πούμε, αλλά για να πέσουν οι υπογραφές πρέπει να έρθουν οι ποδοσφαιριστές»

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ