aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά Nέα«Είμαστε χωρίς τερματοφύλακα, περιμένουμε απάντηση»

«Είμαστε χωρίς τερματοφύλακα, περιμένουμε απάντηση»

Ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Σαλαμίνας Δημήτρης Λάζος, μίλησε στον Active και την εκπομπή «Τα Λέμε Όλα» για τα δεδομένα που προκύπτουν από τον τραυματισμό των δύο τερματοφυλάκων της ομάδας Δημήτρη Στυλιανού και Ρόμπερτ Βεσελόφσκι, όπως επίσης και για τον αγώνα του πρωταθλήματος με την Αλκή.

Για το θέμα του τερματοφύλακα: «Γίνονται διεργασίες από το Δ.Σ. σε συνεννόηση με την ΚΟΠ και ευελπιστούμε εντός της ημέρας το θέμα να λήξει θετικά. Τα δεδομένα από την Κυριακή έχουν αλλάξει, αφού τραυματίστηκε και ο Βεσελόφσκι και θα απουσιάζει για 2 με 3 εβδομάδες. Τον στείλαμε στην ΚΟΠ για εξετάσεις για να διαπιστώσουν ότι ουσιαστικά είμαστε χωρίς τερματοφύλακα. Περιμένουμε το πράσινο φως για να μπορέσουμε να εγγράψουμε άλλον τερματοφύλακα. Ο Κίρεφ είναι στην Κύπρο, πέρασε από ιατρικές εξετάσεις και περιμένουμε απάντηση από την ΚΟΠ για να υπογράψει το συμβόλαιο του και να τον ανακοινώσουμε».

Διαβάστε επίσης:
Ξέμεινε από τερματοφύλακες

Για το παιχνίδι με την Αλκή: «Είναι σε ένα κομβικό σημείο το παιχνίδι με την Αλκή. Εμείς το αντιμετωπίζουμε σαν τελικό. Είναι δύσκολο παιχνίδι, σε έτσι αγώνες δεν χωράνε δικαιολογίες. Έχουμε τα προβλήματα και τις αδυναμίες μας, όμως πρέπει ανεξαρτήτως εμφάνισης να κερδίσουμε, για να βλέπουμε με περισσότερη αισιοδοξία την επόμενη μέρα».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ