aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά Nέα«Είμαστε αήττητοι, νίκη με την Ομόνοια»

«Είμαστε αήττητοι, νίκη με την Ομόνοια»

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Σε ένα μήνα περίπου «πατάει» τα 36 του χρόνια. Πολλοί μπορεί να θεώρησαν ότι ήρθε στην Κύπρο για τα τελευταία ένσημα για να… τσεπώσει ό,τι μπορεί, μιας και η ποδοσφαιρική του καριέρα πλησιάζει στο τέλος της. Ο Ντάνιελ Πράνιτς, όμως, έχει αποδείξει μέσα στο γήπεδο ότι ακόμα δεν έχει ξοφλήσει. Μπορεί να μην είναι ο αστέρας που θαυμάσαμε για τρία χρόνια στην Μπάγερν και τον Παναθηναϊκό, όμως είναι ένας παίκτης που ακόμη και σε αυτή την ηλικία είναι πολυτέλεια για την Κύπρο.

Παίζει με πάθος, αποφασιστικότητα, δίνει την ψυχή του για την Ανόρθωση και έχει ήδη αγαπηθεί από τον κόσμο. Ο Κροάτης αμυντικός μίλησε αποκλειστικά στο «Goal» μετά την ισοπαλία με αντίπαλο την Πάφο και αναφέρθηκε στις απώλειες που είχε η ομάδα, την απόφαση του διαιτητή να μη διακόψει το ματς και το ντέρμπι με την Ομόνοια.

Ντάνιελ, πώς αισθάνεσαι μετά το ισόπαλο 0-0 με την Πάφο; Περίεργα… Διότι είχαμε την ευκαιρία να κερδίσουμε τον αγώνα. Επίσης στο πρώτο ημίχρονο εμείς δεν παίξαμε τόσο καλά, οι αντίπαλοί μας κοντρόλαραν καλύτερα το παιχνίδι. Το δεύτερο ημίχρονο ήταν πολύ διαφορετικό. Η έντονη βροχόπτωση έκανε τα πράγματα πολύ δύσκολα, αλλά και πάλι είχαμε το πέναλτι, είχαμε άλλο ένα δοκάρι, κάποιες ευκαιρίες και στο τέλος δεν καταφέραμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Αυτό είναι το ποδόσφαιρο, κάποιες φορές χάνεις βαθμούς εκεί που ίσως δεν το περιμένεις ότι θα χάσεις και τώρα πρέπει να κοιτάξουμε το επόμενο παιχνίδι.

Ο κ. Λέβι εξέφρασε τον σεβασμό του σε όλους τους παίκτες της ομάδας για την προσπάθεια που καταβάλατε. Είναι κάτι σημαντικό. Ναι, εντάξει. Σε αυτό τον αγωνιστικό χώρο δεν μπορούσες να παίξεις ποδόσφαιρο. Αυτό που έπρεπε να κάνουμε ήταν να παλέψουμε. Να κυνηγήσουμε μπάλες, να παλέψουμε να κερδίσουμε την μπάλα, να προσπαθήσουμε να είμαστε πιο έξυπνοι από τον αντίπαλο αλλά στο τέλος δεν σκοράραμε και ήρθε το 0-0.

Πιστεύεις ότι θα ήταν πιο σωστό να προέκυπτε διακοπή μετά την έντονη βροχόπτωση; Αυτό είναι απόφαση του διαιτητή. Πιστεύω θα ήταν καλύτερο να σταματούσε τον αγώνα αλλά είναι κάτι που αποφασίζει ο διαιτητής και όχι οι ποδοσφαιριστές. Είναι πολύ δύσκολο να παίξεις σε τέτοιο αγωνιστικό χώρο. Δεν μπορείς να κάνεις κοντρόλ, δεν μπορείς να κάνεις μία ντρίπλα παρά μόνο κάποιες μακρινές μεταβιβάσεις και ό,τι γίνει. Αυτό δεν είναι ποδόσφαιρο.

Τώρα σας περιμένει ένα ντέρμπι με την Ομόνοια στο ΓΣΠ. Πώς το αντιμετωπίζετε; Είμαστε ακόμη αήττητοι και θα πάμε εκεί για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ