aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά Nέα«Είμαι στην Ανόρθωση, αλλά περιμένουμε»

«Είμαι στην Ανόρθωση, αλλά περιμένουμε»

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Είναι από τους ποδοσφαιριστές που συζητιούνται πολύ τον τελευταίο καιρό. Το όνομα του «παίζει» συχνά και στο εξωτερικό, αφού το συμβόλαιό του λήγει το καλοκαίρι και η παρουσία του στο Μουντιάλ με την εθνική Νιγηρίας έχει εκτοξεύσει τις μετοχές του στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο. Ο λόγος για τον Αμπντουλαΐ Σιεού ο οποίος μίλησε αποκλειστικά στο «Goal» για τη νίκη επί της Αλκής, αλλά και το τι γίνεται με το συμβόλαιό του και τις διαπραγματεύσεις με την Ανόρθωση.

Περιμένουν για Πράνιτς

-Άλλη μία νίκη για την Ανόρθωση στα τελευταία λεπτά με τους φίλους της ομάδας να καρδιοχτυπούν ξανά…

«Ναι, φυσικά (γέλια). Πιστεύω αξίζαμε να κερδίσουμε τον αγώνα. Δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες για να σκοράρουμε, αλλά δεν τα καταφέραμε. Στο τέλος σκοράραμε και πήραμε τη νίκη, την οποία θεωρώ ότι την αξίζαμε».

«Ιδιαίτερα γλυκοί»

-Βλέπουμε την Ανόρθωση να παλεύει όλα τα παιχνίδια μέχρι το τέλος. Έχει μαζέψει πάρα πολλούς βαθμούς στα τελευταία λεπτά. Αυτό είναι κάτι πολύ σημαντικό.

«Έτσι είναι. Σε όλα τα παιχνίδια δημιουργούμε πολλές ευκαιρίες. Πιστεύουμε πραγματικά ότι μπορούμε να κερδίσουμε. Ο κόσμος με τη στήριξή του μας σπρώχνει στη νίκη. Το πιο σημαντικό είναι να κερδίζουμε. Δεν έχει σημασία αν σκοράρουμε κάποιες φορές εύκολα στα πρώτα λεπτά ή κάποιες άλλες στα τελευταία λεπτά. Το πιο σημαντικό είναι η νίκη».

Σώβρακα και φανέλες

-Θεωρείς ότι το πιο μεγάλο πρόβλημα στην Ανόρθωση είναι η απουσία του εύκολου γκολ; Κάτι που σας αναγκάζει να τρέχετε μέχρι και τα τελευταία λεπτά για να σκοράρετε;

«Τι παιχνίδι!»

«Ναι, είναι φυσιολογικό όμως. Αν δεις την ομάδα μας, έχουμε πολλούς νέους ποδοσφαιριστές που δεν παίζουν για πάρα πολύ καιρό μεταξύ μας. Θέλουμε χρόνο και αυτό ίσως να μην μπορεί να γίνει σε μία σεζόν. Πρέπει όλοι μαζί να βοηθήσουμε την ομάδα και τους νέους ποδοσφαιριστές. Αλλά ελπίζω ότι θα αρχίσουμε πολύ σύντομα να σκοράρουμε περισσότερο».

«Εδώ, όλα είναι αλλιώς…»

-Τώρα παίζετε με τον Άρη και μετά με τον ΑΠΟΕΛ. Δυο κρίσιμα παιχνίδια πριν τα Χριστούγεννα.

Τα ταλαιπωρημένα πόδια και το μεγάλο τρίποντο

«Το πιο σημαντικό είναι να πάμε να κερδίσουμε τον Άρη και μετά θα μπορούμε να μιλήσουμε για τον ΑΠΟΕΛ».

Έγινε και αυτό με τον Λαβόρδε

-Θα ήθελες να μας πεις και δυο λόγια για το συμβόλαιό σου που ολοκληρώνεται στο τέλος της σεζόν. Θα ήθελες να μείνεις στην Ανόρθωση;

Πήρε θέση η Ευαγγελία (Ανόρθωση)

«Ναι φυσικά. Παίζω για την Ανόρθωση τώρα και είμαι χαρούμενος όπως μπορείς να δεις. Μιλάμε με το σύλλογο για ένα νέο συμβόλαιο και ελπίζω σύντομα να έχουμε κάτι να πούμε».

Δεν χάνει η Αθηνά (Ανόρθωση)

-Δεν έχεις στο μυαλό σου να κάνεις ένα μεγαλύτερο βήμα στην καριέρα σου;

Moίρασαν χαρά και αυτόγραφα οι τρεις Ανορθωσιάτες

«Φυσικά. Όποιος αγωνίζεται θα ήθελε να παίξει σε υψηλότερο επίπεδο σε ένα μεγαλύτερο πρωτάθλημα, αλλά για την ώρα είμαι στην Ανόρθωση. Περιμένουμε, ίσως τον Ιανουάριο ή στο τέλος της σεζόν ή αν θα υπογράψω με την Ανόρθωση νέο συμβόλαιο. Γιατί όχι, αυτό είναι το ποδόσφαιρο».

«Κρυάδα, είναι… ψόφος στην κορυφή…» (vid)

-Ακόμη και να υπογράψεις νέο συμβόλαιο με την Ανόρθωση, θα μπορέσεις να φύγεις αφήνοντας και κάποια χρήματα στον σύλλογο αν έρθει πρόταση…

«Φυσικά, μιλάμε και γι’ αυτό με την ομάδα».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ