aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά Nέα«Είμαι σίγουρος ότι...»

«Είμαι σίγουρος ότι…»

Δηλώσεις στην κάμερα του ΡΙΚ έκανε ο κορυφαίος παίκτης του Απόλλωνα στο ματς με την Αταλάντα (1-3). Αυτός δεν είναι άλλος από τον τερματοφύλακα Μπρούνο Βάλε.

«Είμαι χαρούμενος για αυτά τα 30 παιχνίδια αλλά θέλω περισσότερα με την ομάδα. Συνεχίζω την δουλειά για να παίξω σε ακόμα περισσότερα», είπε αρχικά για τις 30 συμμετοχές του σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις, με τις οποίες ισοφάρισε το ρεκόρ του Πάμπου Πίττα.

«Ήταν ένα διαφορετικό παιχνίδι απέναντι σε μια εξαιρετική ομάδα. Προσπαθήσαμε για το καλύτερο και πρέπει να πούμε μπράβο στην Αταλάντα. Ήρθαμε εδώ να παλέψουμε αλλά και για να μάθουμε κάποια πράγματα από μια καλύτερη ομάδα», πρόσθεσε για το ματς και κατέληξε όσον αφορά στο επόμενο ματς με την Αταλάντα: «Θα προσπαθήσουμε να έχουμε διαφορετική εικόνα στο επόμενο ματς. Είμαι σίγουρος ότι θα είναι διαφορετικό το παιχνίδι και θα παλέψουμε για το τρίποντο».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ