aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΕίκοσι οπαδοί στο πλευρό της

Είκοσι οπαδοί στο πλευρό της

Το σκορ του πρώτου αγώνα και η δυσκολία στην εξεύρεση πτήσεων για το Μινσκ, απέτρεψαν αρκετούς φίλους της ΑΕΚ να κάνουν το ταξίδι για τη Λευκορωσία. Περίπου 20 οπαδοί της ομάδας θα βρεθούν στο πλευρό των ποδοσφαιριστών στο Μινσκ, ενώ θα υπάρχουν και κάποιοι άλλοι που θα βρίσκονται στα επίσημα.

Πολλοί φίλοι της ΑΕΚ προτίμησαν να περιμένουν τον επόμενο εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος αν όλα πάνε καλά στη Λευκορωσία, θα είναι και πιο σημαντικός και με μεγαλύτερο βαθμό δυσκολίας. Αξίζει να αναφερθεί ότι η αποστολή ταξίδεψε σε δύο δόσεις. Ο Ιμανόλ Ιδιάκεθ, ο Τσάβι Ρόκα, ο εκπρόσωπος Τύπου Κυριάκος Δημητρίου, ο αρχηγός της αποστολής Εύμαιος Ευθυμιάδης και το τεχνικό τιμ, αναχώρησαν στις 14:40, ενώ οι ποδοσφαιριστές μαζί με τον τιμ μάνατζερ Χριστόφορο Πετρουή στις 19:45.

Μπορεί το σκορ του πρώτου αγώνα να δίνει τεράστιο προβάδισμα πρόκρισης στην ΑΕΚ ενόψει του αυριανού επαναληπτικού, όμως στην Ντινάμο Μινσκ είναι αποφασισμένοι να τα δώσουν όλα για την ανατροπή. Οι Λευκορώσοι πιστεύουν ότι μπορούν να τα καταφέρουν και καλούν τον κόσμο τους να δώσει μαζικά το «παρών» του στο γήπεδο για να έρθει η μεγάλη ανατροπή. Σίγουρα το «Τράκτορ» δεν θα γεμίσει, όμως η πίστη των Λευκορώσων ηχεί σαν ένα προειδοποιητικό καμπανάκι για την ΑΕΚ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ