aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΕίδηση για τον Σωφρόνη Αυγουστή

Είδηση για τον Σωφρόνη Αυγουστή

Ο εκπρόσωπος Τύπου του Απόλλωνα, Φανούριος Κωνσταντίνου, μίλησε στον Super ΣΠΟΡ FM και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στα αγωνιστικά νέα των κυανόλευκων και στον Σωφρόνη Αυγουστή.

Όπως τόνισε ο Κωνσταντίνου, ο Αυγουστή θα είναι ο προπονητής που θα χτίσει και τον Απόλλωνα της νέας σεζόν 2017-18, κάτι που ασφαλώς αποτελεί είδηση, ασχέτως αν για την πλειοψηφία των Απολλωνιστών θεωρείτο δεδομέν. Και αυτό επειδή μέχρι στιγμής ήταν γνωστό πως ο Κύπριος τεχνικός θα έμενε στον πάγκο μέχρι την ολοκλήρωση της τρέχουσας σεζόν.

Για τον ΑΠΟΕΛ και την συνέχεια: «Ήταν μια σημαντική νίκη από κάθε άποψη. Έπρεπε να κερδίσουμε γιατί είμαστε Απόλλωνας και είχαμε να αντιμετωπίσουμε έναν μεγάλο αντίπαλο την πλέον επιτυχημένη ομάδα της Κύπρου στην τελευταία 10ετία με μεγάλες επιτυχίες στην Ευρώπη. Η ομάδα μας έχει μεγάλη ποιότητα. Ουσιαστικά αγωνιστήκαμε με μισή ομάδα, έλειπαν πολλοί ποδοσφαιριστές. Αυτό δείχνει ότι η ομάδα έχει και βάθος και επιλογές. Όλα αυτά σε συνδυασμό με τον φοβερό προπονητή που έχουμε βγαίνει αυτό το καλό πρόσωπο. Εμείς βλέπουμε το κάθε επόμενο παιχνίδι. Έχουμε μεγάλο παιχνίδι με την Ανόρθωση στο “Αντώνης Παπαδόπουλος” και συναντάμε τον αντίπαλο στην καλύτερη της κατάσταση. Θα πάμε για να κάνουμε το παιχνίδι μας και να διεκδικήσουμε τη νίκη».

Για τα αγωνιστικά: «Χάνουμε Σαρδινέρο, Σατσέτι με κάρτες. Επιστρέφουν πιο έτοιμοι Γκιέ και Παπουλής. Θα είναι εκτός ο Ρομπέρζ, ο Μαγκλίτσα που αποκόμισε έναν σοβαρό τραυματισμό από το παιχνίδι. Οι πρώτες εκτιμήσεις λένε για απουσία τριών εβδομάδων».

Ο Σωφρόνης Αυγουστή θα είναι εκεί και τη νέα χρονιά, θα χτίσει αυτός την ομάδα; «Εννοείται. Ο τρόπος της δουλειάς του, η προσέγγιση των ποδοσφαιριστών, η διαχείριση των αποδυτηρίων, όλα μας αφήνουν ικανοποιημένους. Διαθέτει τα πλείστα στοιχεία τα οποία ψάχναμε για το νέο προπονητή. Είναι γεννημένος νικητής και το πέρασε στην ομάδα».

Διαβάστε επίσης: «Στον ΑΠΟΕΛ προσπαθούν να καλύψουν την ήττα».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ