aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΕίχε τη σφραγίδα του Ρόνι Λέβι!

Είχε τη σφραγίδα του Ρόνι Λέβι!

Εμφανής προς το καλύτερο ήταν η εικόνα της Ανόρθωσης στο τελευταίο της παιχνίδι με τον Απόλλωνα, σε σχέση με τις προηγούμενες εμφανίσεις της. Η αγωνιστική πειθαρχία, η καλή ανασταλτική συμπεριφορά, η ανωτερότητα στο δεύτερο ημίχρονο και το κυνήγι για την ανατροπή μέχρι τέλους, είχαν τη σφραγίδα της δουλειάς του Ρόνι Λέβι.

Περιθώρια βελτίωσης υπάρχουν πολλά, ειδικά στην αμυντική γραμμή που κάνει εύκολα λάθη που κοστίζουν. Η συνολική προσπάθεια των ποδοσφαιριστών όμως ικανοποίησε τον προπονητή. Το μόνο που δεν ικανοποίησε τον Ισραηλινό τεχνικό ήταν το αποτέλεσμα αφού όπως είπε, η Ανόρθωση αγωνίζεται πάντα για τις νίκες.

Μια νοοτροπία που θέλει να περάσει και στους παίκτες του. Ταυτόχρονα δουλεύει ώστε να δείξουν ανάλογη εικόνα ή και καλύτερη στο παιχνίδι που ακολουθεί, την προσεχή Δευτέρα με τον ΑΠΟΕΛ στο ΓΣΠ, διεκδικώντας τους τρεις βαθμούς.

Η βαθμολογική θέση της Ανόρθωσης άλλωστε εξακολουθεί να είναι πολύ άσχημη. Ο Λέβι αναγκαστικά θα προχωρήσει σε αλλαγή στην άμυνα λόγω της απουσίας του αριστερού μπακ Σάντος που συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ