aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΕίχε κι αυτός «λόγο» στην ανατροπή

Είχε κι αυτός «λόγο» στην ανατροπή

Στο προηγούμενο παιχνίδι με την ΑΕΛ, ο Ντα Σίλβα εκτέλεσε το φάουλ στις καθυστερήσεις και ο Βινίσιους με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίκτυα, σώζοντας τον βαθμό της ισοπαλίας. Προχθές, ήταν σειρά του Σερζιο να έχει τον… προτελευταίο λόγο. Στις καθυστερήσεις εκτέλεσε το κόρνερ και ο Βινίσιους, πηδώντας πιο ψηλά κάρφωσε πάλι με κεφαλιά την μπάλα στα δίκτυα, φέρνοντας το ματς στα ίσα.

Ο Πορτογάλος που αποκτήθηκε τον Ιανουάριο από τον Απόλλωνα δεν έμεινε μόνο στο κόρνερ. Με συστημένη σέντρα στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων έδωσε την ευκαιρία στον Γκιέ Γκιέ να πετύχει το νικητήριο τέρμα.  Όλοι λοιπόν οι καλοί χωράνε στον Απόλλωνα. Ο Σέρζιο έχει και άλλες ασίστ όσο διάστημα είναι στην ομάδα. Ο Βινίσιους που πέτυχε άλλο ένα καθοριστικό γκολ έφθασε ήδη τα πέντε στο πρωτάθλημα.

Παλιοί και νέοι τα πάνε περίφημα και δείχνουν πως η ποδοσφαιρική τους στόφα μπορεί να οδηγήσει πολύ μακριά τον Απόλλωνα. Η διακοπή του πρωταθλήματος θα είναι πολύτιμη για όλους προκειμένου να ανασυντάξουν τις δυνάμεις τους και να ετοιμαστούν για τη συνέχεια, όπου στις 2 Απριλίου θα αντιμετωπίσουν την Ομόνοια στο ΓΣΠ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ