aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΕίχε χαρακτήρα και ποιότητα η ΑΕΛ

Είχε χαρακτήρα και ποιότητα η ΑΕΛ

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Η ΑΕΛ έβγαλε και προχθές χαρακτήρα και νοοτροπία νικητή. Και όπως φάνηκε έχει βρει τη χαμένη της αίγλη και αυτοπεποίθηση. Μπορεί η Νέα Σαλαμίνα να μην έκανε κάτι σπουδαίο και να μη φάνηκε, όμως αυτό σε μεγάλο βαθμό οφειλόταν στην αντίδραση των ποδοσφαιριστών του Πάμπου Χριστοδούλου. Με την απόδοσή τους διέλυσαν κάθε πιθανότητα να διεκδικήσει κάτι η αντίπαλός τους.

Ο μεσοαμυντικός μηχανισμός δύσκολα επιτρέπει στους αντιπάλους να δημιουργήσουν φάσεις. Ο Σιέλης με τον Ζούνιορ «έδεσαν» καταπληκτικά. Ο τελευταίος επέστρεψε στην ΑΕΛ πολύ καλύτερος από όσο τον γνωρίζαμε στην προηγούμενη θητεία του.

Ο Ζούνιορ έχει ήδη στο ενεργητικό του δέκα γεμάτα επίσημα παιχνίδια φέτος (εφτά στο πρωτάθλημα και τρεις με την Εθνική), ενώ πέρσι με την Κονιασπόρ είχε όλες κι όλες εννέα συμμετοχές.

Ο Αϊρόσα είναι εξαιρετικός, το ίδιο και ο Φορτούνα, ενώ η εξαιρετικά πετυχημένη συνταγή με τους Σοάρες-Σόουζα αποδίδει και καθιστά την ΑΕΛ ακόμη πιο δυνατή και ποιοτική, παρέχοντας ασφαλές πεδίο στον Ρόμο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ