aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά Nέα«Είχαμε το πάνω χέρι στο ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ»

«Είχαμε το πάνω χέρι στο ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ»

Στη μεγάλη νίκη επί του ΑΠΟΕΛ αλλά και το δύσκολο παιχνίδι κυπέλλου με την ΑΕΛ μίλησε (Super Sport FM 104.0) ο εκπρόσωπος Τύπου της ΑΕΚ, Κυριάκος Δημητρίου, ο οποίος τόνισε πως η ομάδα της Λάρνακας ψάχνει τη δική της αντεπίθεση ώστε να… αναρριχηθεί στα ψηλά.

Αναλυτικά:

Για τη νίκη επί του ΑΠΟΕΛ και τη συνέχεια: «Ψάχνουμε τον τρόπο να δώσουμε απαντήσεις και να επιστρέψουμε. Πέρα από τους τρεις βαθμούς, σου προφέρει και ψυχολογία αλλά και ώθηση ενόψει της συνέχειας σε πρωτάθλημα και κύπελλο. Αν κερδίζεις και χάνουν οι γύρω του, τότε είναι καλύτερα. Ο πιο σωστός προσέγγισης είναι αυτό που είναι ο προπονητής μας, δεν κάναμε το οτιδήποτε. Κοιτάζουμε το επόμενο παιχνίδι. Παίζουμε με την ΑΕΛ στο κύπελλο. Θέλουμε ένα καλό αποτέλεσμα, να βάλουμε σωστές βάσεις. Βήμα-βήμα να προχωρούμε. Επικεντρωμένοι στην ομάδα μας να προσπαθούμε να βελτιώνουμε τη θέση μας».

Για την παρουσία της ΑΕΚ: «Δεν αμφιβάλλει κανείς πως η ομάδα μας παρουσίασε μια εικόνα από αυτές που κερδίζει τον κόσμο μας. Δείχναμε πως είχαμε το πάνω χέρι. Θα μπορούσαμε για περισσότερα γκολ. Στο δεύτερο μέρος παίξαμε με εξαιρετική ανασταλτική λειτουργία, δεν αφήσαμε τον αντίπαλο να απειλήσει. Το επίπεδο στο παιχνίδι με την ΑΕΛ παραμένει ψηλό, θέλουμε να διατηρήσουμε τα καλά στοιχεία για να πάρουμε θετικό αποτέλεσμα».

Για τα αγωνιστικά: «Έγινε αποθεραπεία. Επιστρέψει ο Θάντι. Περιμένουμε τις ιατρικές εξετάσεις του Φερνάντεθ και αναμένουμε τους Γιάννου-Φακούντο. Ελπίζουμε να καταφέρουν να τεθούν στην διάθεση του προπονητή μας».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ