aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΈιμπαρ-Σεβίλλη: Παραλίγο τραγωδία από κατάρρευση κιγκλιδώματος (vid)

Έιμπαρ-Σεβίλλη: Παραλίγο τραγωδία από κατάρρευση κιγκλιδώματος (vid)

Ένα σοβαρό περιστατικό σημειώθηκε κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης ανάμεσα στην Έιμπαρ και τη Σεβίλλη το απόγευμα του Σαββάτου. Οι φιλοξενούμενοι πήραν τη νίκη με 3-1, όμως αυτό ήταν το τελευταίο που τους απασχολούσε μετά το τέλος του αγώνα.

Στο 59ο λεπτό της αναμέτρησης ο Μπανέγα με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι έκανε το 2-0 για τη Σεβίλλη και πήγε στο σημείο όπου κάθονταν οι φίλοι της ομάδας του για να πανηγυρίσει. Εκείνη τη στιγμή το κιγκλίδωμα υποχώρησε με αποτέλεσμα περίπου 30 οπαδοί να πέσουν στον αγωνιστικό χώρο. Αμέσως στο σημείο έσπευσαν για πρώτες βοήθειες οι γιατροί του σταδίου, ενώ ακόμα και ο πρόεδρος της Έιμπαρ κατέβηκε στον αγωνιστικό χώρο να δει την κατάσταση.

Τα πρώτα επίσημα στοιχεία κάνουν λόγω για δύο τραυματίες οι οποίοι μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο για εξετάσεις. Ο ένας από τους δύο έχει τραυματιστεί στο γόνατο, ενώ ο άλλος έχει χτυπήσει στο χέρι. Η αναμέτρηση διεκόπη για περίπου οκτώ λεπτά και συνεχίστηκε μετά κανονικά.

Δείτε τι ακριβώς συνέβη στο video που ακολουθεί…

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΕΔΩ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ